icon

Kam dať 3-ročného syna, keď nechodí do škôlky?

stefaniamikova11
16. dec 2019

Maly dovŕšil 3 roky keďže nechodi do škôlky a postrážiť ho nema kto ako mam pokračovať ďalej ďakujem

amelia000
16. dec 2019

@stefaniamikova11 tak s nim ostan doma alebo hladaj inu skolku.

stefaniamikova11
autor
16. dec 2019

@amelia000 však tak chcem lebo do škôlky ho zoberu az od septembra tak musim sa ist zaevidovať ma up alebo nwmusim

stela01
16. dec 2019

@stefaniamikova11 súkromná škôlka ?

stefaniamikova11
autor
16. dec 2019

@stela01 az od septembra mi ho zoberu a teraz neviem ako postupovať lebo ked sa zaevidujem tim pádom ma pošlú odrabat a ja chcem len ostat pri malom

stela01
16. dec 2019

@stefaniamikova11 tak keď máte čo papať ostan pri ňom a vybavená vec

lienocka4411
16. dec 2019

Chod do zp daj ziadost o starostlivost o dieta do 6r (neplatena rodicovska) neviem ale ako to je ak ti plati zmluva..ja som medzicasom dostala vypoved a takto som nemusela na urad a ani si platit zdravotku

veronikaszabova
16. dec 2019

@stefaniamikova11 si zamestnana, ci nie. Od toho sa musis odrazit.

julkadanita
17. dec 2019

Dobry vecer damy nevie ci to nieje trochu drze ale potrebujem pomoct kedze neviem kam to mam napisat a naoficialnich strankakach ako je fb ma zosmisnuju a podcenuju stala sa my tragedia vibucla my plinova bomba a cely domcek mi zhorel do tla tak by som vas chcela tymto porosit o nejake oblecenie pre moju 18 mesacnu dcerku som natom velmy financne zle dakujem.

stefaniamikova11
autor
17. dec 2019
veronikaszabova
17. dec 2019

@stefaniamikova11 tak bez na zdr.p. a prejdi na nepl.RP ( osoba starajuca sa o dieta do 6r) - dieta moze byt vsak v skolke len 4h (co sa ta netyka, ked bude doma). Budes doma a stat za teba bude platit odvody