Kam dať 3-ročného syna, keď nechodí do škôlky?
Maly dovŕšil 3 roky keďže nechodi do škôlky a postrážiť ho nema kto ako mam pokračovať ďalej ďakujem
@amelia000 však tak chcem lebo do škôlky ho zoberu az od septembra tak musim sa ist zaevidovať ma up alebo nwmusim
@stefaniamikova11 súkromná škôlka ?
@stela01 az od septembra mi ho zoberu a teraz neviem ako postupovať lebo ked sa zaevidujem tim pádom ma pošlú odrabat a ja chcem len ostat pri malom
@stefaniamikova11 tak keď máte čo papať ostan pri ňom a vybavená vec
Chod do zp daj ziadost o starostlivost o dieta do 6r (neplatena rodicovska) neviem ale ako to je ak ti plati zmluva..ja som medzicasom dostala vypoved a takto som nemusela na urad a ani si platit zdravotku
@stefaniamikova11 si zamestnana, ci nie. Od toho sa musis odrazit.
Dobry vecer damy nevie ci to nieje trochu drze ale potrebujem pomoct kedze neviem kam to mam napisat a naoficialnich strankakach ako je fb ma zosmisnuju a podcenuju stala sa my tragedia vibucla my plinova bomba a cely domcek mi zhorel do tla tak by som vas chcela tymto porosit o nejake oblecenie pre moju 18 mesacnu dcerku som natom velmy financne zle dakujem.
@veronikaszabova nie
@stefaniamikova11 tak bez na zdr.p. a prejdi na nepl.RP ( osoba starajuca sa o dieta do 6r) - dieta moze byt vsak v skolke len 4h (co sa ta netyka, ked bude doma). Budes doma a stat za teba bude platit odvody

@stefaniamikova11 tak s nim ostan doma alebo hladaj inu skolku.