Kde mi požičajú 2000 eur, ak som na rodičovskej dovolenke ?
Zdravím viete poradiť kde mi požičajú 2000e ak som na rd ďakujem nieje to na blbosť potrebujem na operáciu syna. Inak nemám odkiaľ ďakujem za normálne rady
Niekedy aj vo VÚB dali.
Hľadám rady ohľadom pôžičky nie co mam robiť atď dik
nikto ti pozicku neda,ozaj len nejaky "sukromny uzernik"
@denkadik Moznoze skús osloviť zamestnávateľa, u kt.si nastupovala na MD/RD. Niekedy vedia pomoct zamestnancovi zo sociálneho fondu, no záleží aj aké ste mali vzťahy. Iné mi nenapadá.
Hlavne je zaujímavé, čo to má byť za operáciu, keď sa má toľko platiť. Následne, ak je to reálne, sa možno zapojiť do programov verejných zbierok. Tie overujú aj účel. Na úver nemáte šancu.
Autorka zrejme očakávala, že sa jej do zajtra všetci z MK poskladáme na "operáciu" , tak sa radšej odmlčala...
@nefertiti5843 suhlasim...uz tu bolo take nie raz
@nefertiti5843
@fridi96
Navyše nová registrácia s málo príspevkami.
zaujímavé moju dcéru už operovali vela krát a nikdy som neplatila všetko zaplatila poisťovna .a 2000 za operáciu ved to stojí ovela viac ked už tak no a stojí to poisťovnu nie mna . akurát za kupele sa dopláca trochu viac
@nefertiti5843 prečo by som mala také niečo sakra čakať vy ženy z modrého koníka ste fakt niektoré priblble. Mam dieťa choré naozaj nebudem sedieť na mobile a čakať co mi akurát ty napíšeš
@denkadik Aká operácia stojí 2000€, ak platíš zdravotné poistenie?
@denkadik Dala som do googla "rychla požička " a vyhodilo mi ich kopec
@lenocka12345 skúsila som všetko ešte čakám ci sa ich pár aj ozve lenže ponúkajú max 500 a to mi netreba

@denkadik tak to ti nedaju, jedine uzernici.