icon

Kde rýchlo zohnať 100 eur ako matka na RD?

Dnes o 14:19

Ahojte, prosím vás kde a ako najrýchlejšie viem zohnať 100€? Pracujem aj som na RD zo splatenim problém nebude. Banky mi nedajú dlho nepracujem a matkám na RD tiež nedávajú. Alebo ak by niekto poznal niekoho kto vie poziciat aj na zmluvu nebude problém vrátiť aj niečo naviac do mesiaca. Ďakujem

viestta
Dnes o 14:21

Nemas povolene precerpanie na beznom ucte? To je najjednoduchsia cesta na kratkodobu malu pozicke

autor
Dnes o 14:21
@viestta

Nemas povolene precerpanie na beznom ucte? To je najjednoduchsia cesta na kratkodobu malu pozicke

@viestta nemám 😕

anonym_d2ca65
Dnes o 14:22

Tu ti nikto nepozicia. Rodinu nemas?

anonym_c99e85
Dnes o 14:24

tak ušetriť si 100 EUR nevieš, ale so splácaním problém nebude? pracuješ, ale banky ti nedajú, lebo dlho nepracuješ? nejak si to zle premyslela

autor
Dnes o 14:26
@anonym_c99e85

tak ušetriť si 100 EUR nevieš, ale so splácaním problém nebude? pracuješ, ale banky ti nedajú, lebo dlho nepracuješ? nejak si to zle premyslela

mam nasetrene len mi chýba do niečoho100€. Kde aká banka mi dá keď pracujem zatiaľ len 2 mesiace na dohodu? 🤔
@anonym_c99e85

autor
Dnes o 14:27
@anonym_d2ca65

Tu ti nikto nepozicia. Rodinu nemas?

@anonym_d2ca65 nepýtam priamo tu od niekoho lebo viem aký su tu ľudia na modrom kroniku 🤷 pýtam s a hlavne ci niekto o niekom nevie atď...

anonym_24d8b3
Dnes o 14:30

unicredit alebo take tiež nepovolia ?

autor
Dnes o 14:32
@anonym_24d8b3

unicredit alebo take tiež nepovolia ?

@anonym_24d8b3 co som nasla na internete skúsila som a nič

anonym_d2ca65
Dnes o 14:35
@anonym_autor

@anonym_d2ca65 nepýtam priamo tu od niekoho lebo viem aký su tu ľudia na modrom kroniku 🤷 pýtam s a hlavne ci niekto o niekom nevie atď...

@anonym_autor zartujes? Myslus si, ze niekto cudzi, pravdepodobne sukromna osoba, ktoru ti tu niekto odporuci, ti poziacia 100€? A si na rodicaku a pracujes na dohodu. Ved setri teda dalej a kup si to az ked budes mat nasetrenu celu sumu. Ved 100€ dosetris raz dva - tak ako by si to splacala, tak to aj dosetris.

anonym_bf4b05
Dnes o 14:50
@anonym_d2ca65

@anonym_autor zartujes? Myslus si, ze niekto cudzi, pravdepodobne sukromna osoba, ktoru ti tu niekto odporuci, ti poziacia 100€? A si na rodicaku a pracujes na dohodu. Ved setri teda dalej a kup si to az ked budes mat nasetrenu celu sumu. Ved 100€ dosetris raz dva - tak ako by si to splacala, tak to aj dosetris.

@anonym_d2ca65
Tu zbytocne radis financne negramontnej

anonym_39e584
Dnes o 14:54

To,co chces musi pockat do vyplaty,alebo do dalsieho rodicaku.Neexistuje,aby ti niekto poziciaval na rozmar a hlavne nie cudzi,este rodina by ti mohla na to skocit ale nie cudzi.

bomba36
Dnes o 14:59

Veď rodičáky a prídavky chodili tento týždeň. Takže tomuto príbehu uverí len veľmi jednoduchá osoba.

anonym_2bdd97
Dnes o 15:07

Ma nasetrene, ale chyba jej 100 e. Aha😄

anonym_f4cbd2
Dnes o 15:07

poziciam ti, daj na seba kontakt.

anonym_1b6b16
Dnes o 15:09

@anonym_autor Zlý príbeh. Veľmi zlý. Mala si napísať niečo v štýle, že si slobodná matka, expriateľ je gambler a máš vážne postihnuté dieťa a potrebuješ to na operáciu. Prípadne, že nemáš čo dať deťom jesť, alebo vás idú vyhodiť z podnájmu. Takéto príbehy tu na niektoré precitlivené jednobunkovce ešte stále zaberajú.

kitycat
Dnes o 16:20

@anonym_autor preco to musi byt hned, ked na konci mesiaca budes vediet vratit aj s urokom? 🤔

anonym_8851c1
Dnes o 16:32

A na čo tie peniaze potrebuješ? je to súrne?

anonym_d3c63c
Dnes o 17:21

Že vieš akí sú ĺudia na koníku? Že majú dostatok rozumu, aby nenávratne nepožičali, či z lásky nepodarovali? To sa nehanbíš , ešte aj súdiť tu ostatných?Keď teda vieš, tak neviem čo tu nacvičuješ. Bola som viac krát v situácii,že som nemala. Ak to bola otázka toho,či bude moje dieťa mať Sunar a plienky, tak som šla za najbližšou rodinou a kamarátkou. Neostala som im dlžná ani cent.

autor
Dnes o 17:51
@kitycat

@anonym_autor preco to musi byt hned, ked na konci mesiaca budes vediet vratit aj s urokom? 🤔

@kitycat budem vedieť vrátiť na ďalší mesiac nie tento

autor
Dnes o 17:51
@anonym_8851c1

A na čo tie peniaze potrebuješ? je to súrne?

@anonym_8851c1 áno je ak by nebolo nepýtam 🙂

anonym_4ee2a7
Dnes o 18:10

Predaj niečo cenejšie, založ zlato, nájdi si brigádu, roznášaj letáky, nebankovky, možností je množstvo. Na čo konkrétne potrebuješ 100€?

anonym_8851c1
Dnes o 18:25
@anonym_autor

@anonym_autor preto sa pýtam, na čo ich potrebuješ. Ak chceš pomôcť......

anonym_39e584
Dnes o 18:28

Zaloz mobil do zalozne,tam ti tu 100vku do dalsieho mesiaca daju.

negymama
Dnes o 19:49

predaj nieco z domacnosti na bazari.

mia667
Dnes o 21:28
@anonym_autor

@anonym_autor zalozna.. alebo skus zjednat sumu o tych 100e nizsie. Aj ked si myslim ze dat posledne peniaze na nieco a este sa aj zadlzit je chore.