Kedy by som mala nastúpiť na materskú dovolenku?
Ahojte tie ktoré sa vyznáte ktorý dátum sa mi viac oplatí nastúpiť na MD keď TP mám 29. 8. 2025 a mám na výber 4. 7. alebo 18. 7.Nástup na MD ? Ktorý termín získam budúci rok materské + RP za jeden mesiac? Ďakujem.
nejde o to, kto sa vyzna, ale kto sa pozrie do kalendara miesto teba a vyrata to za teba 😀
nejde o to, kto sa vyzna, ale kto sa pozrie do kalendara miesto teba a vyrata to za teba 😀
@samskia sproste komentare si nechaj pre seba ked nechces poradit tak nekomentuj ! Nikto ta nenuti komentovat mi tu prispevok !
4.7.2025. Md skončí tuším 26.2.2026. Takze vznikne nárok na cely rd za 2/2026
@majka16 ďakujem materská by mi mala skončiť 27.2 ale ked som to dala do chatu gpt tak mi napisal že mi nevzniká narok na rodičovský za februar tak ma to zmietlo
chatom gpt sa neriaď. Nevie vypočítať ani dni materskej poriadne, vždy mu tam lietajú dni hore dole, čo v takomto prípade môže byť zavádzajúce. Ak nastúpiš 4.7.2025 na MD, tak tá skončí 26.2.2026. 27.2. ti predpokladám vypočítal chat gpt. V zásade to môže byť jedno v tomto prípade bola by si OK, len chcem poukázať na to, že to nie je úplne relevantný zdroj informácii.
chatom gpt sa neriaď. Nevie vypočítať ani dni materskej poriadne, vždy mu tam lietajú dni hore dole, čo v takomto prípade môže byť zavádzajúce. Ak nastúpiš 4.7.2025 na MD, tak tá skončí 26.2.2026. 27.2. ti predpokladám vypočítal chat gpt. V zásade to môže byť jedno v tomto prípade bola by si OK, len chcem poukázať na to, že to nie je úplne relevantný zdroj informácii.
@majka16 ďakujem teda za upozornenie tak teda sa dam vypisať 4.7 ak mi to ešte povoli gynekologička 😊

4.7.2025. Md skončí tuším 26.2.2026. Takze vznikne nárok na cely rd za 2/2026