icon

Kedy dostanem rodičovský príspevok a prídavky?

7. feb 2025

Viete mi povedať keďže som sa zabudla opýtať podávala som si 29.1 žiadosť o rodicak a prídavky príde mi to už tento mesiac ? A stále platí ze kocikovne posielajú až keď sa dieťa dožije 28dní ? Či to príde spolu Ďakujem za odpoveď

pribinak
7. feb 2025

Nepríde ti to tento mesiac

enusamt
7. feb 2025

Keby si dala ziadost zaciatkom mesiaca, tak ti to pride teraz.. takto az v marci.. a pride ti to naraz

autor
7. feb 2025

@enusamt počkaj ale to nechápem 🙈🤣 ja som to podala koniec januára a keby to podám začiatkom februára mi to príde tento mesiac prečo nerozumiem tomu keď som to riešila pred 8rokmi bolo mi povedané ze žiadosť treba podať do 10ho v mesiaci vyzerá ze teraz to je zas inak

enusamt
7. feb 2025

Zaciatkom januara som myslela 😀

Ked som ja riesila tieto veci, tak mi bolo povedane, ze uzavierka na ziadosti je cca 5 - 8 den (alebo 10.. presne to uz fakt neviem 🤭) v mesiaci.. ked dovtedy podas, tak dostanes este v ten mesiac.. takto len vydrzat 🙂

veronikaszabova
7. feb 2025

@enusamt ved ona podala na konci januara, februarovu uzavierku stiha, pokial ma vsetko v poriadku, bude jej to vyplatene uz teraz vo febr.
Autorka - ak uradnicky stihnu, tak budes mat vyplatene uz vo februari (pripadne druhy vyplatny termin 25/27.2).
"Kocikovne" uz sa nemusi dozit 28 dni.
Ja som rodila 3.4 - kocikovne doslo uz v maji

kati1303
12. feb 2025

ja som si tiež podávala žiadosť 29.1.2025 ale myslim ze mi to este tento mesiac nepríde, skor ze az budúci.