Kedy dostanem rodičovský príspevok a prídavky?
Viete mi povedať keďže som sa zabudla opýtať podávala som si 29.1 žiadosť o rodicak a prídavky príde mi to už tento mesiac ? A stále platí ze kocikovne posielajú až keď sa dieťa dožije 28dní ? Či to príde spolu Ďakujem za odpoveď
Keby si dala ziadost zaciatkom mesiaca, tak ti to pride teraz.. takto az v marci.. a pride ti to naraz
@enusamt počkaj ale to nechápem 🙈🤣 ja som to podala koniec januára a keby to podám začiatkom februára mi to príde tento mesiac prečo nerozumiem tomu keď som to riešila pred 8rokmi bolo mi povedané ze žiadosť treba podať do 10ho v mesiaci vyzerá ze teraz to je zas inak
Zaciatkom januara som myslela 😀
Ked som ja riesila tieto veci, tak mi bolo povedane, ze uzavierka na ziadosti je cca 5 - 8 den (alebo 10.. presne to uz fakt neviem 🤭) v mesiaci.. ked dovtedy podas, tak dostanes este v ten mesiac.. takto len vydrzat 🙂
@enusamt ved ona podala na konci januara, februarovu uzavierku stiha, pokial ma vsetko v poriadku, bude jej to vyplatene uz teraz vo febr.
Autorka - ak uradnicky stihnu, tak budes mat vyplatene uz vo februari (pripadne druhy vyplatny termin 25/27.2).
"Kocikovne" uz sa nemusi dozit 28 dni.
Ja som rodila 3.4 - kocikovne doslo uz v maji
ja som si tiež podávala žiadosť 29.1.2025 ale myslim ze mi to este tento mesiac nepríde, skor ze az budúci.

Nepríde ti to tento mesiac