Kedy sa vypláca rodičovský príspevok v roku 2024?
Dobrý deň chcela by som sa spýtať či už je tabuľka na rok 2024 rodičovský príspevok kedy sa bude vyplácať

Prosím vás už je tabuľka vyplácania rodičovského na rok 2025? Ďakujem
@rybarova15 ja som ešte zatiaľ nenašla 🤔
Dobrý deň smiem sa spýtať ktorý stĺpik sa má Kukat na vyplácanie rodičaku na učet prvý alebo druhý?
@rybarova15 @dominaandova našla som túto tabuľku, bohužiaľ neviem či je relevantná aj pre nás mamičky.
@monika251999 vždy na druhý stĺpik, to je deň keď prídu peniaze na účet.
@flloweradella ďakujem veľmi pekne
@flloweradella ďakujem 🤗
Ahojte, prišiel vám rodicak? Lebo mne nie…mám slsp. Je to divne, lebo ho mám vždy max 14. na účte.
@nikdenikto Nebola nejaka zmena? Nova materska, zmena banky, ...?
@nikdenikto áno, prišiel 14. Skúste zavolať na sociálnu alebo na úrad či nebola zmena.
@flloweradella
@zojanka akurát som čítala v inej skupine že mali nejaku systémovú chybu a veľa ľudí nedostalo rodicak, vraj určite pošlú do konca mesiaca v druhom výplatnom termíne, ten je tuším okolo 27.
Ahojte dúfam že tu je ešte niekto minuly mesiac som si prehodila rodicak do Raiffeisen dostanem tento mesiac na kartu alebo šekom pretože minulý mesiac som dostala sekom hádam že už dostanem na účet
Ahojte,nevie nahodou niektora z Vas ci aj doplatok rodicovskeho príspevku pride spolu s aktualnym.mesiacom alebo to posielaju zvlast?
Mam podanu ziadost uz a spätné vyplacanie od decembra ale este mi neprislo ani spatne ani aktualny mesiac
Podane koncom februara
Dakujem
@petruska44 príde to spolu v jednej sume aj s prídavkami, malo by ti to prísť dnes/zajtra
Ahojte žienky mam problem spravila som si učet Raifaisenn ale neviek či čislo učtu mam ist nahlasit na socialky alebo to uz je ine že nemusim? prosim radu🙂
@janka_5 samozrejme ze musis je na to aj formular, oni sa predsa nemaju akomdozvediet ze mas novy ucet
@mamina7070 ďakujem za radu
@zojanka dakujem, ale neprislo mi to,neviem ci maju aj nejaky iny vyplatny termin ,alebo az budúci mesiac
Dobrý deň chcela by som sa spýtať či je tabuľka na rok 2026