Koľko peňazí dostanem na rodičovskom príspevku?
Ahojte vedeli by ste mi prosím vás poradiť ? Mám 17 mesiac do 18sky vybavujem si papiere ohľadne rodicaku pôrodného atď respektívne už to mám vybavené len čakám kým prídu viete mi povedať koľko by som mala poberať rodicak? Od robené zatiaľ nemám nič nemám
@denkabemommy áno jasne pozerala som to skôr než som sem prišla po radu je to okolo 351 eur len že neviem ako to je v mojom prípade mne bolo povedané že nevedia mi presne ešte povedať koľko to bude vraj okolo 214 e preto som sa pýtala či náhodou neviete niekto viac pretože nechápem prečo 214 a keď rodicak je tých 351
@amiy nežartuj.. 🤦♀️ je to tam napísané úplne jasne a žiadnych 218€ tam ani nie je..
@denkabemommy no a preto som sem písala lebo taká suma nie je nikde tak že tomu celkom nerozumiem to je cele

@amiy myslím, že si dieťa z doby, kedy sa bežne používal aj google na hľadanie informácii 🙂 tak ho použi, zaberie to 3 sekundy “výška rodičáku 2025” dokonca už nemusíš žiadnu ďalšiu stránku otvoriť, lebo ti to google rovno napíše ako prvý výsledok