Kúpa auta na leasing počas rodičovského.
Chcela som sa opytat....ak poberam rodičovsky mozem na seba kupit auto na leasing?
@tosomja Nejde o to že peniaze realne nie su ..problen je to doložit preto sa pytam
ja som mala takmer max. matersku a banka mi neschvalila ani blbu kreditku na 300eur, ked som ju chcela kvoli nakupom z aliexpressu, pripadala som si dost trapne vtedy v banke 🙂
Viem, ze tak otazka neznela ale neda mi - vyhnite sa firme AAA auto.
@amienne Preco? Realne skusenosti?
napriklad my mame dobre skusenosti s aaa auto, auto si pred kupou mozete na vlastnu ziadost dat overit v autoservise, kde prezru auto a vyjadria sa k tomu nestranni automechanici, ked si zaplatite nejakych 30eur navyse
nam sa zdalo, ze aaa auto ani tak nezaraba na autach, ako na financnych sluzbach (poistkach, leasingoch....), ktore poskytuje ....takze bacha na to, co podpisujete
pocula som z okolia, ze im dali dost vysoky urok, ked brali auto na leasing, a az ked sa tej poistovni vyhrozite, ze odchadzate inde, potom zrazu vam schvalia nizsi .....takze dajte si pripadne vypracovat ponuky aj inde ako cez aaa auto
je minimálna šanca, že mamičke na rodičovskej dajú auto na leasing. Máš malú bonitu a ešte ked je problém s dokladovaním. Ja tiež odporúčam sa tej firme vyhnúť. Muž tam raz kupoval auto a 3 mes. čakal na technický, čo mu ho nevedeli poslať. Tak len tak stálo na dvore, ani prihlásiť ani nič. A to už urgoval každý deň, ku koncu aj viac-krát denne volal.
poznala som cloveka co tam robil a hovoril mi o ich praktikach. Popreverujte si, pohladajte referencie na nete aj pomimo. Ja nie som vobec proti ojazdenym, sama som mala vzdy ojazdene. Uz len to ako inzeruju, ze ceny nie su konecne, stale sa tam nieco nabaluje, kilometre postacane, ked idete na jazdu tak termin ze co najviac nech je tma atd. Ok, neviem ci sa za ten rok zmenili ale radim vam popreverujte si ich.
Ďakujem zariaľ za odpovede 😊
Pohladaj poslednu temu na aaa auto, citaj komentare a potom uvidis preco ne.
Mimochodom odo mna odkupili vrak auta (chybny motor mal) za 3 litre a oni ho predali za 6800 .. Auto bolo po totalke a stiahnute km, oni pisali ze nikdy neburane, nestiahnute 😉
Cca pol roka dozadu som si volala do AAA auto či dávajú na rodičák auto na splátky a povedali že kedysi dávali ale už to zrušili a bohužiaľ nedajú nikde.
pochybujem ze ti na leasing daju, pokial nemas preukazatelny prijem, aaa auto ma splatkove spolocnosti ktore ponukaju home credit a quatro. a obe pozaduju preukazatelny prijem. mam od nich uz 2 auto, a bez problemov.

Pochybujem , ze niekomu daju hoci len mobil na splatky, nie to auto. Ale to treba sa spytat priamo tam. Mozno mas maxinalnu matersku a popri rodicovskom si budes privyrabat, alebo pracovat 😉