Má dcérina diagnóza vplyv na predĺženie rodičovského?
Dobrý deň chcem sa opýtať či by ste mi vedeli poradiť
Dcéra má 4 roky a pedopsychiater jej určil tieto diagnózy
F80.9
F90.0
F91.3
Myslíte že to stačí alebo nemám šancu
Ďakujem
@julietta112561 prešlo vám?
@julietta112561 prešlo vám?
@lilli202 ale mala som ktomu aj papiere od lokopedie, psychológie plus ten pedopsychiater
@lilli202 ale mala som ktomu aj papiere od lokopedie, psychológie plus ten pedopsychiater
@julietta112561 ja mám od pedopsychiatra a imuno alergo čakam ešte už 3tyžden
@lilli202 držím palce
@lilli202 mala má diagnózu autizmus aspergerov syndróm, úzkostná separacna porucha,obsedantno kompulzivna porucha a neschválila. Rok som s ňou doma bez peňazí škôlka nehrozí, a posudkova nechcem sa vyjadrovať ale takí ľudia by tam nemali čo robiť.
@lilli202 mala má diagnózu autizmus aspergerov syndróm, úzkostná separacna porucha,obsedantno kompulzivna porucha a neschválila. Rok som s ňou doma bez peňazí škôlka nehrozí, a posudkova nechcem sa vyjadrovať ale takí ľudia by tam nemali čo robiť.
@petradobsova aj si sa odvolávala?
@petradobsova ešte by som poradila doplniť posúdenie inteligencie. Pri mentálnej retardacii určite schvália. A nech doktor priamo do nálezu napíše, že odporúča zostať s matkou, že odporúča opatrovanie v domácom prostredí vzhľadom na diagnózy je možný pobyt v škole.
@petradobsova ešte by som poradila doplniť posúdenie inteligencie. Pri mentálnej retardacii určite schvália. A nech doktor priamo do nálezu napíše, že odporúča zostať s matkou, že odporúča opatrovanie v domácom prostredí vzhľadom na diagnózy je možný pobyt v škole.
@rejka7 je nemožný pobyt v škole🙂
@danielahamar ano
@petradobsova ja keď si zisťovala podľa mena, kto môjho posudzoval, tak som zistila, že gynekologicka🫣 tiež mi prvý krát zamietla, na odvolanie dala. Ale teda diagnózy iné a čítala som, že po novom AS sa málokomu podarí predĺžiť, čokoľvek 😔 čo je smutné

Treba skúsiť 😉, schvaľujú podľa počasia 👍😬