icon

Mám nárok na príspevok pre súkromnú škôlku?

Včera o 14:55

Ahojte
Existuje taky prispevok? Predlzeny rodicak a ja normalne chodim do prace?
Dieta malo teraz v oktobri 3 roky- navstevuje od septembra sukromnu skolku ktora nieje jeho spadova a je v inom meste alo ma trvaly pobyt- tento rok sme na prispevok nemali narok
Kedze do 31.8 nedosiahlo vek 3 roky aspon tak mi bolo vysvetlene
Na dalsi skolsky rok chcem podat prihlasku do spadovej skolky-chcela by som aby dieta z kapacitnych dovodov nezobrali a navstevovalo aj nadalej sukromnu skolku kde chodi teraz ( ine mesto ako spadova skolka) , dostanem nejaky prispevok?
Som jednorodic, akakolvek pomoc mi pride vhod
Dakujem za info

anonym_ed8e21
Včera o 14:57

@anonym_autor ako chceš zariadiť, aby ho z kapacitných dôvodov nezobrali?

petamich
Včera o 14:58

Nie, nedostanes. Aktualne je to tak, ze ak si podas ziadost do spadovej skolky v mieste TB a z kapacitnych dovodov ti ho nevezmu, tak musis podat odvolanie a nasledne sa snazia ho niekam vramci mestskej casti umiestnit a az ak ani vramci mestskej casti neumiestna, az potom je narok na predlzeny, kedze v buducom roku uz musia aj 3-rocnych umiestnit, tak sanca na predlzeny RP po odvolani bude velmi blizka 0-5%.

Ak to dovtedy nezrusia uplne alebo este nesprisnia podmienky.

autor
Včera o 14:59
@petamich

Nie, nedostanes. Aktualne je to tak, ze ak si podas ziadost do spadovej skolky v mieste TB a z kapacitnych dovodov ti ho nevezmu, tak musis podat odvolanie a nasledne sa snazia ho niekam vramci mestskej casti umiestnit a az ak ani vramci mestskej casti neumiestna, az potom je narok na predlzeny, kedze v buducom roku uz musia aj 3-rocnych umiestnit, tak sanca na predlzeny RP po odvolani bude velmi blizka 0-5%.

@petamich po blizku ziadna dalsia skolka nieje
Spadova skolka je na dedine ziadne mestske casti tu nemame

autor
Včera o 15:00
@anonym_ed8e21

@anonym_autor ako chceš zariadiť, aby ho z kapacitných dôvodov nezobrali?

@anonym_ed8e21 lebo uz tento rok bola kapacita naplnena a nevzali vsetky deti co sa hlasili a tento rok to vyzera podobne uz som
Sa informovala

autor
Včera o 15:03
@petamich

@petamich zriadovatel ma pod sebou len jedinu skolku a to tu dedinsku

petamich
Včera o 15:10
@anonym_autor

@petamich zriadovatel ma pod sebou len jedinu skolku a to tu dedinsku

@anonym_autor treba si zistit ako to mate, ak ma zriadovatel iba jednu skolku a nevezmu ho ani po odvolani, tak ak bude tento prispevok stale v platnosti, mohla by si mat narok

autor
Včera o 15:14
@petamich

@anonym_autor treba si zistit ako to mate, ak ma zriadovatel iba jednu skolku a nevezmu ho ani po odvolani, tak ak bude tento prispevok stale v platnosti, mohla by si mat narok

@petamich ano zriadovatelom je len jedinej skolky
vdaka

anonym_a1b22b
Včera o 15:17

@anonym_autor To naozaj??? Ked chces dieta v sukromnej skolke, tak si plat. Hadam sa ti nebude skladat z nasich dani!!!

autor
Včera o 15:20
@anonym_a1b22b

@anonym_autor To naozaj??? Ked chces dieta v sukromnej skolke, tak si plat. Hadam sa ti nebude skladat z nasich dani!!!

@anonym_a1b22b sorry ale ked je to legislativne mozne preco nie?
Ze sa vyplacaju TVOJE peniaze bezhlavo inym obcanom ti nevadi? A ti si zato kupia cigarety a vinko a deti im chodia bose hladne ti nevadi?
Ja som jednorodic a ked to bude mozne o tie peniaze si poziadam,
Cely rok som platila sukromnu skolku a ked viem dostat nejaky prispevok ver, ze si poziadam a tebe prajem pekny vecer !

anonym_3d822c
Včera o 15:34
@anonym_autor

@anonym_a1b22b sorry ale ked je to legislativne mozne preco nie?
Ze sa vyplacaju TVOJE peniaze bezhlavo inym obcanom ti nevadi? A ti si zato kupia cigarety a vinko a deti im chodia bose hladne ti nevadi?
Ja som jednorodic a ked to bude mozne o tie peniaze si poziadam,
Cely rok som platila sukromnu skolku a ked viem dostat nejaky prispevok ver, ze si poziadam a tebe prajem pekny vecer !

@anonym_autor otec platí výživné?

anonym_fdc1aa
Včera o 15:39
@anonym_a1b22b

@anonym_a1b22b a Tebe nikdy nič nebolo vyplatené z NAŠICH daní? Že sa skladáme na tých, ktori do práce nechodia,.neplatia odvody, tam si ticho. A tu sa ideš odbavovať na matke, ktorá pracuje a sama sa stará o dieťa. Hanba. Vidieť inteligenciu národa.

autor
Včera o 15:54
@anonym_fdc1aa

@anonym_a1b22b a Tebe nikdy nič nebolo vyplatené z NAŠICH daní? Že sa skladáme na tých, ktori do práce nechodia,.neplatia odvody, tam si ticho. A tu sa ideš odbavovať na matke, ktorá pracuje a sama sa stará o dieťa. Hanba. Vidieť inteligenciu národa.

@anonym_fdc1aa vdaka, tiez to tak vnimam

anonym_45b060
Včera o 17:31

@anonym_autor ved ty sama nechceš aby ho zobrali do spádovej, chceš aby chodilo do súkromnej. Takže peňazí máš dosť, nepotrebuješ tým pádom žiadnu "pomoc".

anonym_0dfb76
Včera o 17:42

ak ti ho nezoberu ani na odvolanie tak narok budes mat, ale zriadovatel musi prednostne prijimat deti podla spadu co dovrsili tri roky

anonym_ed8e21
Včera o 19:34
@anonym_a1b22b

@anonym_autor tak v tom prípade nárok budeš mať
@anonym_a1b22b z naších daní sa skladáme na neuveriteľné množstvo sprostostí a v poslednom roku v neuveriteľných číslach, takže toto nás nijako nemôže ohroziť