Mám nárok na príspevok pre súkromnú škôlku?
Ahojte
Existuje taky prispevok? Predlzeny rodicak a ja normalne chodim do prace?
Dieta malo teraz v oktobri 3 roky- navstevuje od septembra sukromnu skolku ktora nieje jeho spadova a je v inom meste alo ma trvaly pobyt- tento rok sme na prispevok nemali narok
Kedze do 31.8 nedosiahlo vek 3 roky aspon tak mi bolo vysvetlene
Na dalsi skolsky rok chcem podat prihlasku do spadovej skolky-chcela by som aby dieta z kapacitnych dovodov nezobrali a navstevovalo aj nadalej sukromnu skolku kde chodi teraz ( ine mesto ako spadova skolka) , dostanem nejaky prispevok?
Som jednorodic, akakolvek pomoc mi pride vhod
Dakujem za info
Nie, nedostanes. Aktualne je to tak, ze ak si podas ziadost do spadovej skolky v mieste TB a z kapacitnych dovodov ti ho nevezmu, tak musis podat odvolanie a nasledne sa snazia ho niekam vramci mestskej casti umiestnit a az ak ani vramci mestskej casti neumiestna, az potom je narok na predlzeny, kedze v buducom roku uz musia aj 3-rocnych umiestnit, tak sanca na predlzeny RP po odvolani bude velmi blizka 0-5%.
Ak to dovtedy nezrusia uplne alebo este nesprisnia podmienky.
Nie, nedostanes. Aktualne je to tak, ze ak si podas ziadost do spadovej skolky v mieste TB a z kapacitnych dovodov ti ho nevezmu, tak musis podat odvolanie a nasledne sa snazia ho niekam vramci mestskej casti umiestnit a az ak ani vramci mestskej casti neumiestna, az potom je narok na predlzeny, kedze v buducom roku uz musia aj 3-rocnych umiestnit, tak sanca na predlzeny RP po odvolani bude velmi blizka 0-5%.
@petamich po blizku ziadna dalsia skolka nieje
Spadova skolka je na dedine ziadne mestske casti tu nemame
@anonym_autor ako chceš zariadiť, aby ho z kapacitných dôvodov nezobrali?
@anonym_ed8e21 lebo uz tento rok bola kapacita naplnena a nevzali vsetky deti co sa hlasili a tento rok to vyzera podobne uz som
Sa informovala
@petamich zriadovatel ma pod sebou len jedinu skolku a to tu dedinsku
@anonym_autor treba si zistit ako to mate, ak ma zriadovatel iba jednu skolku a nevezmu ho ani po odvolani, tak ak bude tento prispevok stale v platnosti, mohla by si mat narok
@petamich ano zriadovatelom je len jedinej skolky
vdaka
@anonym_autor To naozaj??? Ked chces dieta v sukromnej skolke, tak si plat. Hadam sa ti nebude skladat z nasich dani!!!
@anonym_autor To naozaj??? Ked chces dieta v sukromnej skolke, tak si plat. Hadam sa ti nebude skladat z nasich dani!!!
@anonym_a1b22b sorry ale ked je to legislativne mozne preco nie?
Ze sa vyplacaju TVOJE peniaze bezhlavo inym obcanom ti nevadi? A ti si zato kupia cigarety a vinko a deti im chodia bose hladne ti nevadi?
Ja som jednorodic a ked to bude mozne o tie peniaze si poziadam,
Cely rok som platila sukromnu skolku a ked viem dostat nejaky prispevok ver, ze si poziadam a tebe prajem pekny vecer !
@anonym_a1b22b sorry ale ked je to legislativne mozne preco nie?
Ze sa vyplacaju TVOJE peniaze bezhlavo inym obcanom ti nevadi? A ti si zato kupia cigarety a vinko a deti im chodia bose hladne ti nevadi?
Ja som jednorodic a ked to bude mozne o tie peniaze si poziadam,
Cely rok som platila sukromnu skolku a ked viem dostat nejaky prispevok ver, ze si poziadam a tebe prajem pekny vecer !
@anonym_autor otec platí výživné?
@anonym_a1b22b a Tebe nikdy nič nebolo vyplatené z NAŠICH daní? Že sa skladáme na tých, ktori do práce nechodia,.neplatia odvody, tam si ticho. A tu sa ideš odbavovať na matke, ktorá pracuje a sama sa stará o dieťa. Hanba. Vidieť inteligenciu národa.
@anonym_a1b22b a Tebe nikdy nič nebolo vyplatené z NAŠICH daní? Že sa skladáme na tých, ktori do práce nechodia,.neplatia odvody, tam si ticho. A tu sa ideš odbavovať na matke, ktorá pracuje a sama sa stará o dieťa. Hanba. Vidieť inteligenciu národa.
@anonym_fdc1aa vdaka, tiez to tak vnimam
@anonym_autor ved ty sama nechceš aby ho zobrali do spádovej, chceš aby chodilo do súkromnej. Takže peňazí máš dosť, nepotrebuješ tým pádom žiadnu "pomoc".
ak ti ho nezoberu ani na odvolanie tak narok budes mat, ale zriadovatel musi prednostne prijimat deti podla spadu co dovrsili tri roky
@anonym_autor tak v tom prípade nárok budeš mať
@anonym_a1b22b z naších daní sa skladáme na neuveriteľné množstvo sprostostí a v poslednom roku v neuveriteľných číslach, takže toto nás nijako nemôže ohroziť

@anonym_autor ako chceš zariadiť, aby ho z kapacitných dôvodov nezobrali?