Materská u hasičov/policajtov/vojakov
Ahojte, má tu prosím niekto reálnu skúsenosť, že otcovi v štátnej službe schválili materskú vyplácanú z dobrovoľného poistenia? Najmä v poslednej dobe - zaujímalo by ma, či to schvália, keďže teraz pracujúckm otcom bežne neschvaľujú...
Ďakujem
Čo sú to za chlapov hasiči,policajti vojaci keď sa šupnu na materskú?! Žasnem komédia
@zuzkaz91 starat sa o dieta je nieco nezlucitelne s pojmom "chlap"?
@sendy1977 jedina smola, ze tieto povolania maju osobitne postavenie. MD cerpat nemozu, maju vsak ine vyhody spojene s povolanim - vysluhovy dochodok, a ine benefity. (teda premyslam - vojaci a policajti urcite, neviem, ci aj hasici, to ozaj netusim.)
@sunnybaby15 600Eur je z max.VZ.
Ano samozrejme ak si platia dobrovolne nemocenske narok maju aj ozbrojene zlozky....ale len z dobrovolneho poistenia...
Pozdravujem, chcel by som sa spytat, ma niekto skusenost co sa tyka materskej u policajtov, ktora je ziadana z DNP? Myslim, hlavne teraz poslednu dobu, co od vas soc. poistovna vsetko ziadala, pripadne ako rozhodla. Dakujem za odpovede.
@matkamirko ano, vtedy to nemaju preco neschvalit

Mám muža vojaka a viem že oni majú výnimku kde už v ich zákone je napísané že nemôžu ísť na materskú. Samozrejme závisí to od konkrétneho zaradenia, ale tam kde robí on, ísť nemôžu, viaceri sa o to snažili. Takže vlastne ani na sociálku to nepodávali.