Maximalna materska
Ahojte budúce mamičky 🤍
chcem sa s vami podeliť o niečo, čo môže pre mnohé z vás znamenať veľký rozdiel počas materskej 👶💶
Viem pomôcť nastaviť veci tak, aby ste mali čo najvyššiu možnú materskú, na akú máte nárok – často ide o stovky eur mesačne navyše. Veľa žien o tejto možnosti vôbec nevie alebo ju nestihne využiť včas.
Ak:
✔️ plánujete bábätko
✔️ ste na začiatku tehotenstva
✔️ alebo si nie ste isté, či máte všetko nastavené správne
rada vám to nezáväzne vysvetlím a pozriem sa na vašu konkrétnu situáciu 🌿
Napíšte mi správu alebo komentár a ozvem sa vám 😊
Možno vás to bude stáť pár minút času, ale získať môžete naozaj veľa 💛
ste mali s @kubinkovamaminka nejaké spoločné školenie? Predpokladám,že ani jedna z vás mi neprezradí ten zázrak ako získať tie najvyššie dávky 🤔
@betusik0208 toto nemyslis vazne ze???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
A beries si percenta, ci ako?
Uz len podla tych piktogramov som vedela ze to bude perla, ani text som necitala
@anonym_1f65fd nerozumiem. Ale ok, kazdeho nazor.
@betusik0208 toto nemyslis vazne ze???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
@anonym_75c490 ano myslim to vazne. Problem?
A beries si percenta, ci ako?
@anonym_972a22 neberiem si percenta 😁
ste mali s @kubinkovamaminka nejaké spoločné školenie? Predpokladám,že ani jedna z vás mi neprezradí ten zázrak ako získať tie najvyššie dávky 🤔
@lilinka88 neviem kto je @kubinkovamaminka venujem sa tomu sama a uz som pomohla xy mamickam a oteckom ktori to vyuzili 😉
@lilinka88 neviem kto je @kubinkovamaminka venujem sa tomu sama a uz som pomohla xy mamickam a oteckom ktori to vyuzili 😉
@betusik0208 a co si teda uctujes?
@betusik0208 a co si teda uctujes?
@anonym_972a22 neuctujem si absolutne nic, je to zadarmo bezplatne, treba sa iba stretnut a naplanovat to 😉
@anonym_972a22 neuctujem si absolutne nic, je to zadarmo bezplatne, treba sa iba stretnut a naplanovat to 😉
@betusik0208 v tom bude hacik.... Tak ty chces radit a pravidla tejto stranky ignorujes 🤷🫣
@betusik0208 v tom bude hacik.... Tak ty chces radit a pravidla tejto stranky ignorujes 🤷🫣
@anonym_972a22 pravidlo tejto stranky? 🤔
@anonym_75c490 ano myslim to vazne. Problem?
@betusik0208 ano je to problem, lebo je to odrbavanie
@betusik0208 ak je zena aj priemerna podvodnicka a nie je uplne negramotna, tak tento odzub s max materskou si nastuduje presne za 5 min z volne dostupnych zdrojov :D toto co ponukas ty mat ako zarobkovu cinnost je teda velke terno 🤦🏼♀️
@betusik0208 ano je to problem, lebo je to odrbavanie
@anonym_75c490 chapem, ze clovek je v dnesnej dobe opatrny, lebo je vela podvodnikov, ale ak nemate zaujem tak vas nikto nenuti. Zial, iba vy prichadzate o moznost. Fungovala som doteraz vzdy iba na odporucaniach, tak mi napadlo ponuknut to aj cez tento portal. Kto chce nech sa ozve, to je cele.
@anonym_75c490 chapem, ze clovek je v dnesnej dobe opatrny, lebo je vela podvodnikov, ale ak nemate zaujem tak vas nikto nenuti. Zial, iba vy prichadzate o moznost. Fungovala som doteraz vzdy iba na odporucaniach, tak mi napadlo ponuknut to aj cez tento portal. Kto chce nech sa ozve, to je cele.
@betusik0208 ale ved nieco z toho musis mat.
A ak chces nieco ponukat, zaplat si reklamu a precitaj si tie pravidla stranky.
@betusik0208 ale ved nieco z toho musis mat.
A ak chces nieco ponukat, zaplat si reklamu a precitaj si tie pravidla stranky.
@anonym_972a22 nemusim mat z toho absolutne nic ak to nemam za potrebu. Musime sa vsetci nahanat iba za peniazmi alebo co?

Uz len podla tych piktogramov som vedela ze to bude perla, ani text som necitala