Možnosti počas obdobia medzi rodičovskou a materskou dovolenkou
V Júly mi končí rodičovská dovolenka a podľa pôvodného plánu by som mala nastúpiť späť do práce. Momentálne som však opäť tehotná a moja práca je fyzicky náročná, preto ju v súčasnom stave nemôžem vykonávať.
Materská dovolenka mi má začať v septembri, čo znamená, že medzi skončením rodičovskej dovolenky a nástupom na materskú vznikne približne mesačné obdobie, ktoré nemám finančne pokryté.
Chcela by som sa informovať , či sa táto situácia považuje za reťazové tehotenstvo a aké mám možnosti počas obdobia medzi rodičovskou a materskou dovolenkou ?
Ďakujem za Vaše odpovede a skúsenosti. ☺️
@viktorka97 retazova to nebude - musela by si nastupit na matersku do 3r prveho dietata.
Vykrytie - napada ma jedine PN.
@anonym_ec7f6b ešte som rozmýšľala , že mám ešte nevyčerpanú dovolenku , že tu by som si vyčerpala .
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď ☺️
@anonym_ec7f6b ešte som rozmýšľala , že mám ešte nevyčerpanú dovolenku , že tu by som si vyčerpala .
@viktorka97 áno, buď vyčerpáš dovolenku, ktorú budeš mať aj lepšiu zaplatenú alebo sa dáš na rizikové tehotenstvo a tým pádom budeš čerpať PN
@viktorka97 bud budes mat dovolenku, alebo ak mas naozaj rizikovu pracu, tak mas dovod zostat doma s nahradou mzdy, alebo ak mas zdravotne komplikacie, lekar ta vypise na PN. No v tejto dobe to bude urcite vyhodnotene ako ucelive, dost sa to kontroluje. Ze cely cas ok a zrazu akurat na to obdobie budes PN. To sa bude tazko dokazovat...
Inak, to co je dovod, nemat financne pokryte? Vsak ty mozes nastupit do prace.
To uz robote naschval, tieto retaze furt, teliatka sa tahaju s retazami, ach jaj🐮

@viktorka97 retazova to nebude - musela by si nastupit na matersku do 3r prveho dietata.
Vykrytie - napada ma jedine PN.