icon

Možnosti privyrobenia si popri rodičovskej dovolenke

27. nov 2023

Ahojte maminy chcela by som sa opytat tych z vas ktore si popri materskej/rodicaku vedeli privyrobit ze kde ste si hladali pracu a co ste robili? Naozaj prosim odpovedajte len tie ktore mate skusenost!! Ja to v podstate nepotrebujem priatel zarobi dobre ale ja mam len rodicak na matersku som nemala narok lebo som bola na VŠ a chcela by som ho trosku odbremenit a prispiet tiez do nasho rozpoctu (nemusi to byt velka suma). Predstavujem si nieco z domu pretoze o babo sa mi nema kto starat keby som mala ist prec z domu a kojim. Je nejaka sanca? Citala som ze zvyknu mamicky takto aj oklamat tak sa chcem vyvarovat tomu.. vopred dakujem za relevantne komentare <3

melipe
27. nov 2023

Dá sa privyrobiť ...ja mám prácu na doma,ale je to obmedzene na lokalitu.

autor
27. nov 2023

@melipe a co je to za pracu prosim?

melipe
27. nov 2023

lepia sa textilne vzorky na kartu alebo etikety na latky.
Len je to o lokalite
Ty si odkial?

autor
27. nov 2023

@melipe ZV

nelca0510
27. nov 2023

Čo vieš?

autor
27. nov 2023

@nelca0510 no to je dost zaludna otazka, vsetko a zaroven nic. Pokial ide o VŠ tak nemam dokoncenu ale je medicinskeho zamerania ak sa pytas na to

amelie2017
27. nov 2023

No ak vies vsetko a nic, tak na pracu z domu zabudni. Skor len nejake upratovanie, zehlenie, dokladanie v case, kedy je otec dietata doma a postrazi babatko on. Na pracu doma zvacsa treba mat specificke vzdelanie, zrucnosti- preklady, uctovnictvo, programovanie, dizajn, doucovanie. Este mozno nejaka cukrarka, slane misy a pod. Ale na nejake skladanie pier zabudni.

autor
27. nov 2023

@amelie2017 tak zase nejake doucovanie chem/bio/fyz pre gymnazia alebo anglictinu by som este zvladla. Doucovanie pre VS by som si netrufla uz.. skvely napad dakujem. A z domu ja nemozem odist lebo kojim a to proste neprichadza do uvahy ja mozem len nieco z domu.

amelie2017
27. nov 2023

A bude doma niekto? Alebo budes doucovat s kojencom? Ja som doucovala, ked som mala babatko a teda vzdy s nim vtedy bol muz alebo svokra. Neviem si predstavit, ze mam hodinu a lektorka vytasi prso..

autor
27. nov 2023

@amelie2017 to jasneze by bol doma a netasila by som kozy na nikoho:D.. a dnes tie doucka mozu prebiehat asi aj online ci?

amelie2017
27. nov 2023

Jasne, ja som doucovala online. Ale ak dojcis na poziadanie.. ale vyskusat mozes.

autor
27. nov 2023

@amelie2017 dakujem velmi pekne za napad

andulka1988
28. nov 2023

Pracovala som v závode a svorka chodila keď som s manželom mala rovnaké smeny. Všetko sa dá

nelca0510
28. nov 2023

Ja tiež doucujem chémiu online s kojencom. Ak má záujemca naozaj záujem,tak pochopí,že je tu flexibilita,lebo kojis. Ale vždy niekto malu strazil.

melipe
28. nov 2023

Prácu na doma mám už 7 rokov je to Nitra...škoda je to daleko neda sa to prevážať takú dialku.

chadkroeger
28. nov 2023

Samozrejme, že sa to dá. A kto tvrdí, ze nie, tak veľmi sa mu nechce

jesenzima
28. nov 2023

Chodila som, keď bol muž doma, pracovať do kaviarne ..

miroslava2710
9. dec 2023

@melipe prosim ta som z Nitry o aku firmu sa jedna? Kludne napis spravu, dakujem