Na čo mám nárok, ak mi doktorka nepredĺži PN ?
Dobry den, vie mi niekto.poradit? Sama vychovavam.13 rocne dieta, pracu som skoncila 10.3. od februara som na PN ke. Mala som ist na kontrolu k neurologicke ohladne chrbtice ale berie len surne pripady, povedla ze obvodna musi vybaviť ďalej pokracovanie PNky. Keď mi obvodna nepredlzi PN tak na čo m narok? Davka v nezestnanosti mi neprislucha...
@kittie23 Ale ved si vypisana. Ak sa stav nezlepsil a nepominuli dovody na PN tak preco by ti ju mal lekar ukoncovat? Nema dovod ukoncit
Upozornila som na to, ze v pripade, ze by ti ju lekar teraz ukoncil a ty by si chcela o par dni nastupit na novu PN, tak uz ju nebudes mat platenu. Cize aby ti nepovedal neurolog, ze ukonci a nech iny lekar vypise novu.
@kittie23 neukonci Ti PN, povieš jej v akej si situácii a ako sa citis, neukonci Ti ju z dôvodu, že nemá nález.
@gabrielapatrik super ďakujem 👌👌

@kittie23 PNku neukoncuj, lebo nebudes mat narok na novu (platenu) ak neobnovis nemocenske poistenie.
Ak nemas narok na podporu v nezamestnanosti, tak podla toho s kym zijes v spolocnej domacnosti mozes mat narok na davku v hmotnej nudzi.