Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Jasneeee 😂 uz je druheho... mozte sa zacat vypytovat kedy dojdu peniaze 😉
Kosice a Kosice - okolie - 16.2. 😉
@zuzanadringus ja sa nepytam, mne vzdy chodia 15.teho aj keby neviem co bolo, tak aspon to nemusim kazdy mesiac riesit :D
@alchemilkazltozelena vies tu ide hlavne o to, ze jeden den cakania hore dole este nikoho nezabil... kazdy mesiac to iste... udrie 1eho - otazka - Co myslite baby kedy dojde tento mesiac rodicak ... potom 10eho- Este vam neprisiel rodicak?...13eho- zacal nabehovat rodicak?... 14eho- komu a v akom kraji, akej banke a o akom case uz rodicovsky nabehol?... 15teho - este stale nemam rodicak a je 08:00 rano... Je 10:00 a este nenabehol... o druhej zase otazka ci uz nabehol niekomu kto ma VUB v Nitrianskom kraji..... PROSTE TO JE NA HLAVU.... Ano dostavame malo penazi, niekomu to financne nevychadza, caka na kazde euro... Ale peniaze dostane kazda jedna z nas..... Takze zienky RODICOVSKY CHODI OD 13-17 dna v mesiaci... Mozno raz za rok pride este o den skor....
Moj osobny nazor,ved to do tejto skupiny aj patri.Koli tomu bola zalozena.Keby sme v skupine o vareni tak nepoviem.A ci je tu milion otazok,takych,alebo onakych.Myslim,ze to sem patri a je to ok..podla mna,ci????🙂
@zuzanadringus hlavne je dobre to, ze ked aj ked zacne nabiehat, tak nepisu mesta ale len banky, stale nepochopili, ze to zavisi od okresu. A tiez nechapem, preco si neprecitaju, co popisali iny, ale pytaju sa to iste, co dva prispevky nad nimi 😉 ale je to fajny relax to tu citat, najprv okolo 10 nadavky na tetusky, ze maju cas a neposlali, spolocne s nadavkami a rozculovanim, ze sa stat nestara, potom zacne nabiehat jeden okres, to zase otazky aj na ine okresy a potom stresy, preco nechodi, ked iny maju, ale pritom je este len sedem hodin rano a banky pripisuju od desiatej, uz sa tesim na tento mesiac
@moni244 a kazdy mesiac je to o tom istom 😂 ... za ten cas, co to sem pisu uz mohli mat povysavany byt ci dom 😁
@zuzanadringus alebo zriadeny IB alebo sms o obratoch
@zuzanadringus pravdu mas, mna to tiez vytaca, je to chore toto iste sa pytat kazdy mesiac, normalne sa cudujem ze to tie zeny este bavi
@moni244 tento mesiac bude tiez zaujimavy na citanie kedze piatok je 12eho a pondelok 15eho :D
@alchemilkazltozelena uz sa tesim 😉
@evka32 maš pravdu je to tema o tom len nechapem načo sem prispievaju každy mesiac tie ktorym na tom nezaleži,ved vieme že pride a čo 🙂 ,ja sem napišem len že mam nič ine ale vytača ma že stale tu riešia prečo sa pytaju načo sa pytaju TAK MILE MAMINKY ak sa nepači tak nečitajte alebo neprispievajte.....
@koniarova Teraz kvôli čomu? Aký máš problém?
Kočka písala - prečítaj si príspevky, že bola na OČR-odovzdala zamestnávateľovi a viac sa nestarala až vtedy keď neprišli peniaze - no ako som už písala s OČR nemá zamestnávateľ nič spoločné, ak to mzdárka neskôr poslala na SP, tak to neskôr spracovali a dostane peniaze za december až teraz vo februári...Keby sa zaujímala skôr, tak spraví ako som to robievala ja - doniesla som potvrdenie zamestnávateľovi, ten mi ho potvrdil, nechala som mu kópiu a osobne som si to zaniesla na SP a vedela som na čom som - bohužiaľ v dnešnej dobe sa človek môže spoľahnúť len sám na seba...
@lulupilatova ja som ta nijak nenazvala 😀 vidis neviditelne pismenka?
@lulupilatova tybma tu urazas, nadavas mi a ja sa mam liecit? Nemas to pomylene?
@lulupilatova Prepáč, ale nedá mi - ty čo tu skáčeš do normálnych ľudí vyjadrujúcich svoj názor a ešte ich aj urážaš? Bezdôvodne? Nikde ťa nikto nijak nenazval a ani neurazil -sama skáčeš do druhých
@lulupilatova ja som uboha? A ty si potom co? Mas zaujimavy pphlad na ludi 😉
@evittam nechaj, som zvedava, co este vypoti 😉
boze nehadajte sa tu,naco sem pisu tie co nechcu poradit ale nadavat,ocr mam,zo zsmestnavatelom vybavenu a bola riadne odovzdana do terminu,sp zial nic nevyplatila este,ich nezaujima ze clovek ma aj uvery atd,ale nevadi aspon to som sa tu dozvedela ze nabuduce si to do sp odnesiem,osobne
Zacal sa tyzden. Oddnes by to tu malo ficat 😀 kedyyy ktoo cooo
@alchemilkazltozelena ako vždy 🙂 🙂 🙂
Tak to všetkým uľahčím - skôr určite nie ako 15.2.-pondelok - na účtoch. 😉

@ewka0012 zavolaj priamo so socialnej a opytaj sa.