Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@evittam Ja len rozmyslam odkial ta poznam 🙂 🙂 🙂 uz viem zazila som ta na mestskom urade ked si tam bola tusim s dcerkou v lete horkoo a si tam take rosambo urobila 🙂
@janakomancova heheh, asi viem kedy myslíš - bola som aj so synom - vybavovať pas - stáli sme tam vyše hodiny a nakoniec sme sa dozvedeli, že nič nevybavíme nakoľko ten ich pos...ý terminál nefungoval a pani úradníčka bola veľmi "príjemná a múdra" - dobre si to pamätám 😀 😀 😀 😀 Celú MsÚ - "Kocúrkovo"....
Odkiaľ si zo ZA?
@evittam ja som splnomocnenie koli prepisu auta vybavovala a tiez malemu pas vtedy 😀 byvame v Zadubni
Baby neviete ci nahodou netreba nahlasovat po novom na socialki ibank a tie sprostosti??? Lebo na vyplaty to treba nie ze budeme cakat a nic nepride
@anchelita podla mna na to maju kalkulacky
Dufam ze anoooo
Ponovom co viem sa to nahlasuje pd prveho februara
vsak tam sa pridavaju len tie nuli a to by malo naskocit automaticky.Co myslite kedy bude rodicak? 🙂
Mohol by byt zajtra
V pondelok - dievčatá.
ale mohli by prist zajtra potesilo by.
Ja si tiez myslim ze az buduci tyzden az v utorok je 16.teho
V utorok bude je 16
Nahliadla som sem, lebo mi nenabehli pridavky a uz mali byt na ucte. Nejde len o IBAN ten automaticky spracovava system, ale ak ste nenahlasili k vasmu uctu predcislie tak od 1.2. vam nepride platba, vrati sa. Ja som u zamestnavatela musela nahlasovat nove a socialka mala cele cislo tak neviem kde sa teraz stala chyba preco peniaze neprisli.
Nie tu vo fore ale v inej debate sa jedna zienka pyta ze kto uz ma dnes peniazky,ja si myslim ze by to bylo skoro,no opravte ma ak sa mylim

@domca32 A rodičovský príspevok sa neplatí za dni ale ak sa ti dieťa narodí aj 30.12. tak dostaneš rodičovský za celý december. 😉