Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lenzdravo Rodičovsky sa nezvyšoval!!!!
Ano presne tak rodicak sa nezvysoval 😊
este ze je taky vysoky ten rodicovsky, nemusia ho zvysovat :D:D:D:D co by sme inak robili
Joj dnes by mohly byt peniazky lebo bieda
ako to maju mamy, co su same, nemaju partnera na rodicovskej, dostavaju nejake zivotne minimum k tomu, alebo ako to je?
@lenkaanjelikmalicky neboj,budu! 🙂 ja som este nikdy nemala neskor ako 15teho...
@celasapremenim
Bud idu spat do prace,alebo maju baky a dedkov 😉
@celasapremenim Ja som sa bola pýtať,tak ak máš rodičovský a výživné,tak na nič nemáš nárok....vypocitaju koľko je dávka v hmotnej núdzi a rodicak odpočítajú,aj výživné...ja mám 3 deti a výživné dokopy 170e,ze vraj som bohatá pre slovenský štát ☹ ani obedy za euro mi nevyšli a to mi chýbalo 46e do životného minima...keby že nemám priateľa tak mám smolu ☹
ahojte kočky, tento mesiac by som už mala dostať rodičovský na účet v ZUNE, menila som to 3. a povedali mi, že mi už príde na nový účet. chcem sa opýtať, o koľkej asi chodí na ZUNO? potrebujem ísť do mesta,t ak aby som nebehala na dva krát v tom daždi. Ďakujem 🙂
Ahojte uz vam nabehlo dnes rodicovske alebo dnes ani nebude
nabehol niekomu kosice??,
No pekne pocasie.ze ako ja idem do mesta a este som chcela ist aj nakupovat!🙂
to by som chcela vediet aj ja ci niekomu nabehlo v Kosiciach ale co som citala tu na modrom koniku ta kosice ze vraj budu mat zajtra az :O dufam ze nie
BB slsp nabehol rodicak
sestre teraz piplo,slsp
@deniskami tak tomuto hovorim svinstvo skutocne, ked vezmem co strovime s tromi detmi mesacne, fakt si neviem predstavit takto byt
Roznava pridavky nabehli materska uz v piatok
A Ga a okolie nekomu
Nitra VUB mal už niekto?
@sabinka46 chodi az po 10
Senica mal už niekto?

@lenzdravo zyvsovanim coho? RP? ten sa nezvysoval