Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
mam,mbank a dom z okresu medzilaborce a este nic a druhy krat vescinou uz mam,na ucte a dnes nic
@alexandra206 nie je vsade tak...okres Ba a tak min.mesiac mali uz 14 ho okres Ga a ostatny iba 15- ho..a pisem iba o Zuno
@lulupilatova myslim že už by si mohla prestať,že vobec komentuješ a staraš sa načo?ak napiše že nema plienky tak nech je to jej vec ale takych ako ty je tu viac čo len su mudre mesiac čo mesiac,a všetko musia komentovať,nerieš to do čoho ťa nič nieje
LM ešte nič?
@marian86 jaj tak to s ami asi zdalo bo hned ako napisal ktosy ze ma zuno prislo aj mne boh vie ako to posielajiu
@dadka1991 asi az zajtra mam mbank a chodia mi okolo 10:30 takze zajtra zrejme pridu 🙂
@alexandra206
Ano o tom ti pisem- niekto v Zuno mal uz piatok, niekto dnes, niekto az zajtra. Nie vsetku urady prace posielaju peniaze v jeden den. Tym je to dane, kedy to tetusky poslu.....
Ma uz niekto peniazky vo VUB?
No do 12-tej som mala na ucte eurika vzdy,takze asi az zajtra.☹
Mne na zuno prave nanehlk
Nabehli
@lulupilatova lebo si to troška prehnala ako pisať kde ma chlapa je troška cez,
Pred 45 min;)
Volakto uz dostal V Ga slsp
Dobry prisla vam uz rodicovsky prispevok tento mesiac baby dajte mi vediet
Rimavska Sobota niekto?
@andy2407111 a co keby si trosku to precitala..
@lenocka_lm279 ja mam mbank a prisli mi dnes uz o 10tej
@andy2407111 mam slovensku sporitelnu mate uz niekto baby
Baby ktora mate slsp,funguje vam banking?
@lulupilatova no vyznelo to troška inak,treba to brať tak že tu sa maminky aj posťažuju a každa mame ine prijmy ine vydavky a taktiež deti,takže nejlepšie je komentovať k teme a ostatne neriešiť 🙂
@marian86 nechapem

@alexandra206
Ano ale ak v tvojom okrese neboli peniaze poslane, tak darmo cakas na BA. Okres je prvorady.