Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@marika1999 dakujem...ked dcerka dovrsila 3 roky, tak som mala nahlasit i ze mi konci rodicak, ze? dakujem
to asi netreba hlásiť to oni vedia že dovršila. ale po novom je vraj nejaký zákon že treba ísť nahlásiť s kým je dieťa a či nechodí do škôlky, vraj hned ako dovrši tri roky. ja tam idem pre istotu aj tam musim nahlásiť RP na mladšiu dcéru.
@20nina14 pre istotu sa treba zastaviť na úrade oni povedia čo a ako 🙂
Chcem sa opytat dcerka ma 2,5 roka ale je od septembra v skolke 3 roky bude mat v decembri poberala som len rodicovsky bude mi do decembra este ten rodicovsky chodit? Dakujem
@feriha01 budeš dostávať rodičovský do jej troch rokov.
@lalinko2010 dakujem
no tak to vyzerá že okres LV už na účte RP a PND 13.09.2016
@lalinko2010 NMNV?
A Žilina ako je na tom, kedy budú na účte?
@lalinko2010 KNM zilina prosim kedy
A ke kedy?
Nebojte sa zienky do 16 to mame urcite
Však vám písala lily že kosice 14 čo ste nevideli
Však len v utorok alebo v stredu tak čo sa furt vypytujete
@marika1999 jak sliepky...najradsej by boli keby kazdej zvlast napisali datum aj presny cas a verim ze aj tak by sa este pytali
@petulda333 jezis ani nevravte uz to začína liezť na nervy veď lalinko a lilly napísali 200 krát kedy prídu a oni sa furt budú vypytovať niektoré. To uz je sila
@lalinko2010 budete to musieť napísať asi každej osobne do správy kedy nabehne rodicak lebo niektoré si sedia na kabli aj tak napíšu že bude 16 teho : D
Tie,ktoré sa furt dookola pýtajú KEDY?? sú lenivé čítať...fakt od 4teho tu je minimálne jedna,ktorá robí na UPSVaR a na stránkach od 4teho je minimalne na kazdej aspoň raz napísané,že sa to rozbehne 13teho ! Ale každá z tychto tu potrebuje mať špeciálne preňu jeden prispevok,že Ahoj,budeš to mať na účte toľkého o toľkej ! Boaa sa trasiete jak keby Vám to nemalo dojsť ! Budú zavidieť aj to,že jedna mala o 0,2 sekundy skôr ako druhá ! Jedna pani tu už minulý mesiac hneď po rodičaku písala,že UPSVaR má v septembri uzávierku 9teho !! Fakt sa už dakedy začítajte aj trocha hlbšie do diskusie a nie len to,že kedy,keď sa to tu omiela dookola !! STAČÍ ČÍTAŤ !!! aaaach bože bože :(
toto je ÚŽASNÁ diskusia, jedna časť mamičiek, ktoré si dookola melú svoje KEDY PRÍDU a druhá časť mamičiek, ktoré si dookola melú AKO ICH TO VYTÁČA...😃
Takže v podstate sme si tu všetky úplne rovné. Každá dookola to svoje...😂😂😂
akože aj ja čakám na peniaze ale toto čo sa tu niekedy deje to je už iný level 🙂
@marika1999 No máš "svätú pravdu"....A "teším" sa na budúci mesiac - ak tento nabehnú niektorým už 13.teho tak budúci mesiac sa tu budú určite rozčuľovať a "pľuť" na všetkých okolo lebo tam bude určite neskôr a prečo a začo a na čo a prečo keď dajú jeden mesiac skôr tak nemôžu aj ten ďalší - no a dookolaaaaaaa..... 😅 😅 😅
poook pok pok pok poook

ja idem zajtra na upsvar pre istotu aby mi nepozastavili rodičak lebo niekomu takto pozastavili