Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lalinko2010 ahoj poprad kedy??????
@lalinko2010 levice prosím?
Ci boze kazdy mesiac furt to iste.. Diagnoza matka na materskej =debilita..... sak kedy pridu vtedy ich nudete mat a furt to riesite akoze fakt sa nudite..
nebudem každej mesto písať zvlášť, nakoľko nečítate spätne, je to taký problém prelistovať strany?
Rozpätie je od 13. - 14.09. Čiže dnes a zajtra.
Keby sa nektoré mestá neopakovali tak riešim ale nehnevajte sa.
Žienky teraz sa neviete dočkať či dnes,či zajtra a v oktobri až okolo 17teho zrejme 😀
@petrahankova to hej budo 14 alebo 17
@petrahankova to bude tiež 13-14.10.
Ľudia to sa tak nudíte alebo sa neviete dočkať tých peňazí a kratite si tu čas.
@lalinko2010 mňa by to už nebavilo naozaj to tisíc krát vypisovať a každej jednej osobitne.
@marika1999 preto som napísala to čo som napísala, tri strany sa točí to isté, mestá sa opakujú, treba len čítať.
nitra kedy neviete
@milacik2014 tusim tiez 14
@lalinko2010 ozaj?ja som SE a kamoška mi povedala,že bude dlhý mesiac
@zsuzsikaa dakujem
Veď teraz bolo písané že zajtraaaa !!!!! Čo ste negramotne niektore alebo čo vám je
Mna by zaujimala jedna vec,naco chodia do tejto temy zeny,ktore nepotrebuju vediet kedy pride rodicak?Vyslovene si sem kazdy mesiac pridu rypnut,kopnut a vysmiat sa a spokojne,ako su nad vecou,si odidu..nechapem...zeny sa sem prisli pytat,aby neotravovali v blogoch,ale stale nie je dobre,stale sa najdu rypalky..boze zeny,ved ked sa vam to nepaci,naco sem chodite??
@marika1999 pocuvaj ma sem ja si citam tieto prispevky a malo kedy odpisujem ale ty pises taketo povysenecke odpovede ako keby si bola vsevetko a robis sa pred lalinko2010 ze si volaka mudra a vsetkemu rozumies ved ak to je tak tak ty to nemusis vysvetlovat kazdemu najdi si inu pracu na zabijanie nudy a nechaj baby nech si pisu comu nerozumeju oni tie korunky potrebuju a ano su nedockave dakujem . ale neber si to zle nic proti tebe len na margo tvojej odpovede
Ach jaj namiesto toho aby sa tu pisalo ci prisli okres a banka tak zase je tu jedna hadka cez druhu.
@milacik2014 no dobre ale nehnevaj sa čo si slepá? Teraz tu napísala nr zajtra ešte do konca na tejto stránke to bolo a ja som neni povýšena a ani múdra ale kto si nevie prečítať jeden príspevok dozadu a len sa vypytuje tak to už čo je. To ako fakt materská škôlka.
@petrahankova ako môže byť dlhý mesiac, keď 15.10. je v sobotu, to znamená že bude krátky mesiac opäť.
@marika1999 no tak ja sa na tvoju uroven neznizim aby som ta urazala ale vydis to uz zase ako keby ty si vedela vsetko este jedno ti poviem ved mame demokraciu neni si nutna sem choodit a ripat do ludi a je mi to dost cudne ked si pozriem tvoje prispevky dost casto si tu keby ze si normalna baba tak s prepacenim seres na to nech si pisu co chcu a ja si zijem svoj zivot nejedna sa tu o zivot neber si to vazne este by si spachala samovrazdu zato ze sa bude pytat ci uz nabehli
Prisli niektorej uz
@milacik2014 ja neviem o čom hovoríš a neviem prečo ma stále oznacujes veď aj ja chcem vedieť kedy mi nabehne tiež sa pýtam ale aspoň čítam príspevky dozadu a nikoho som nikdy neurazila práve keď niekto voľačo nevie tak pomôžem ale však to nieje normalne keď stále niekto otravuje že kedy kedy ako keby to raz napísala. A ved mne je jedno nech si zeny píšu a ja tiež píšem a komu to vadí nech nereaguje
Vy ste fakt trapne 😀 toto ani mozne nie je, ake su Slovenske matky na materskej/rodicaku slepe 😀 citat to nevie s porozumenim 😀 hlavna vec, ze maju cas tu sediet a vypisovat, ale prejst 2-3 strany, to nie, to by bolo moc na nich 😀
@monicka1988 zatial nic
@moni244 veď to aj ja vravím a ešte ma idú ukrizovat veď tá lalinko to napísala uz asi tisíc krát.
No a vidíte tu úroveň a ešte aj ten pravopis to si hneď každý spraví názor ale musím sa natebe smiať 😁😂😂

@1234lubka spomínal minister, že v rámci reformy školstva, mne by sa to tiež páčilo také učiť