Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Pozrite sa ocividne zatial nenabehlo nikomu je mozne ze do pol hodiny ss to este spusti ale je celkom vela hodin. Prve uz vzdy pisu 10.05 a zatial nic. Ale kazda jedna s nas musi ratat termin ktory napisali baby a to je 13 -14. Pre vacsinu je to 14 teho.
Slsp zvolen teraz
LV tiež 🙂
Tatra banka BA niekto?
@veronikakajka zatial nie ale vacsinou mavame naraz s LV a LV sa 0rsve rozbehli tak uvidime
Zdá sa my že táto stránka bola vytvorená na niečo uplne iné... ale ako čítam tak niektoré sa tu len urážaju. Neviem neni vám to trápne ... kto je zvedavý na vaše urážky a trápne komentáre.... to sa fakt nedá čítať.... a teraz ma možte aj zjesť aj za pravopis a neviem čo si ešte nájdete... len som sa proste musela vyjadriť...
Co som to zakrikla? 😅😅😅😅
Asi 🙂
@veronikakajka nie
Topolcany teraz Tatra Banka
Komarno OTP ma niekdo?
Vzdy 10.5 uz pisu mamicky a teraz 10.50 neako neskoro naskakuju...snad sa to spusti
Piestany OTP banka uz nabehol rodicak ☺
To nebola otazka ale ze uz nabehol len pre istotu 😄
Senica má už niekdo dakujem
Ba asi nikto
Nove mesto nad vahom niekto??
PE prosim zienky nabehol niektorej?dakujem
Myslela som ze nebudem reagovat ale musim....to naozaj musite kazdy mesiac riesit nabehnutie rodicaku? Uz sa niektorej stalo ze vôbec nenabehol?
Vyzerá to že všetci zajtra 🙂
bud zajtra alebo až v piatok...
Nitra Tatara banka ma niekto?
Téma je : Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská? Či?
Nedá mi to musím reagovať. Fakt nechápem načo akože robili uzávierku "skôr" keď Peniaze pošlú aj tak len neskôr...nelogické
@liaka nie že vraj zajtra
Ja som tiež nr tb
veď je len 13 . hruza ako keby ste čakali milióny
Zatial iba 4 baby kazda ine mesto hmmm. Zajtra nabehnu predpokladam
@lenkasvabyova pre niekoho je aj tých pár eur veľká záchrana takže to taky človek ako vy nepochopí bohužiaľ

Boze to co je za vyjadrovanie matky hroooooza !!!