Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@evittam vy nepisete fakty ale ste jedina mamicka ktora ma naštudovane čo ktora mamička pise a kolko krat sa čo pyta,pozrite ja sem nechodim ale vy jedina rypete do kazdej.k comu to je dobre ved sa neozyvajte na kazdy prispevok ked sa vas netika.nic zle som vam nenapisala len sa pozrite na svoje chovsanie voci ostatnim.prajem pekny den a nech sluzi stranka na co ma.
@evittam to je ako keby som v diskusii o umelom oplodneni pisala zenam, ze ved vyskusajte prirodzene a este to a to. Ved nato je tato DISKUSIA URCENA, tak sa tu ludia popytaju a keby tu stale niekto nepisal od veci tak si to aj lahsie najdu. Niekto zial nema cas tu sediet cely den, alebo 20 minut v kuse a prehadzovat 5 stran hore-dole. Tym co dookola chcu vediet kedy to uz pride bud tie co chcu na to zareagovat napisu a ked nie, tak odignoruju.
@zlatinko17 Tak ešte raz - ja nikde nerýpem a ak áno tak uveď konkrétny prípad. A ja naozaj netuším čo tu, ktorá píše - len keď to prebehnem tak vidím-zrak mi slúži a aj čítať dokážem.
@liaka karma je svina a mna len zaraza spravanie tejto mamičky a ked tvrdi ze ma co robit preco tu potom sedi cely den a riesi ine mamicky ,nie je to pekne a proste som jej musela napisat aj ked to do tejto temi nepatri.a myslim ze budem ta ktora oslovi admin aby poprosil danu mamicku o slusne spravanie
@zlatinko17 ja sa pridam tiez 🙂
@liaka Vieš, čo kašli na to - tu išlo o princíp, že žena napíše a nemá to 5 strán dozadu ale 2 riadky nad sebou....to je celé. A odpoveď je tu na každej strane minimálne 2-3x - tak aby nechýbala aj na tejto - náhodou.
RP nabehne 13. prípadne 14.9.2016. Nedá sa to bohužiaľ nejak zvýrazniť-škoda.
@evittam vies co ty si melieš svoje koliesko pravdy tak v tom pokračuj ja na debatovanie stebou nemam čas ,len prestan robit inym to čo bz sa nepačilo keby robili debe .prajem ti krasny slnečný den
@zlatinko17 Ak rozprávaš o mne tak je slušné ma označiť (keď už riešiš slušné správanie) - kde sa správam neslušne - uveď príklad - som zvedavá. Ja som sa nikde neslušne nesprávala ani som nikde nikoho neurazila. A nesedím tu celý deň - ale tebe a ani nikomu na tomto fóre sa spovedať nemusím, len ma zaráža, že niekto tu mňa bude obviňovať z niečoho čo vôbec nerobím, preto sa bránim, inak by som tu už dávno nič nepísala.
A týmto sa všetkým ospravedlňujem, že je to všetko mimo diskusiu, ale brániť sa musím.
@zlatinko17 Čo konkrétne robím - čo ťa "žerie"? Ani ja nemám čas na teba ale nikto na mňa bezdôvodne "kydať" nebude - ani nejaký anonymný nick na fóre.
@evittam KRASNY DEN 😉
Prosim vas pekne. Nevadte sa tu uz ved to a tie nechutne slova sem vobec ale vobec nepatria.
@zlatinko17 Aha, príklad nemáš. Nevadí. Ďakujem. A aj tebe prajem krásny deň a menej sa rozčuluj nad niečím nad čím vôbec nemusíš a nemáš dôvod. 😉
tak tak baby uz staci, ked si to chcete vyriesit tak nie tu 😉
A potom sa cudujme svetu ze sa niekto pyta xy krat...ked sa tu vadite bikoho nebavi citat vase sracky...tu je tema rodicak
Bud napis ano alebo nie
@evittam JA TI NEMUSIM UDAVAT PRIKLAD STACI ZE REAGOVALO VIAC MAMICIEK A JA SA VERU NEROZCULUJEM LEN POZASTAVUJEM NAD TYM AKO DOKAZU LUDIA UBLIZOVAT
@mamina2388 Veď ja sa nehádam.....a pravdu máte, kočky, len prepáčte, ale brániť sa musím ak ma niekto z niečoho bez dôvodu obviní....
@tinka1234
MAMICKY OSPRAVEDLNUJEM SA VAM VIEM ZE VAM SLUZI STRANKA NA NIECO INE PREPACTE A PRAJEM VAM KRASNY DEN
@evittam viete ja som tym chcela povedat len jedno. Tak este raz 13-14 pride. Ja dnes 13-ho idem z dediny do mesta ale na taky smer, kde nie je moj bankomat a ani banka a musela by som ist zas s dalsim busom ist zbytocne do tej casti kde mam banku. Ak by boli dnes tak by som to vybavila jednym vrzom a nemusela by som zajtra zas s malym a kocikom cestovat kedze zajtra sa do mesta nechystam. Takze nie som blba viem, ze ked neboli dnes zajtra budu. Ale chcela som si usetrit cestu a vybavit vsetko dnes. Pocitam, ze tato informacia pomoze viacerym mamickam, ktore vedia, ze ked nebola dnes tak nemusia male deti s kocikmi vlacik v autobuse a mozno si na zajtra zabezpecia babku, ocka co im dieta postrazia kedze uz dnes vedia isto, ze ked nedosli dnes tak zajtra uz isto. Dakujem a koncim. Mam deti, musim sa postarat
@zlatinko17 NIKDE NEUBLIŽUJEM a už to, prosím, prestaň o mne tvrdiť - je to len tvoj výmysel a klamstvo!
@evittam neviem načo na tie blbé komentáre reagujete,damy určite nemaju čo celý deň robiť tak si krátia čas rypanim ja vôbec už nato nereagujem treba ich nechať nech tu zaplavujú sieť sprostostami mimo témy. My sa vôbec nikomu nevysmievame aj ja som bola v situácii keď sme nemali ani na sunar ale na takúto úroveň som sa nikdy neznížila. Keď chcú aby ich niekto ľutoval tak nech si spravia vlastnú stránku. A neviem prečo ešte vyskakujú lalinko a lilly milión krát uz od 1 dňa v mesiaci píšu kedy príde mohli by byť radi zr tie ženy to pre nás urobia a sú ženy ktoré ešte aj na to idú pľuť a nevedia si prečítať riadok dozadu. Omg.
@marika1999 Tak aj ja si väčšinou poviem, že sa mi to neoplatí - ale proste niekedy sa to nedá - nechať aby ma bezdôvodne očierňovali a písali to čo píšu ak to nie je pravda...... 😉
Toto je fakt pod úroveň obidve, ak chcete riešiť riešte inde...nemám záujem vaše hádky preskakovať kým sa dostanem k tomu, či už rodićák nabehol!
Ani my nemáme záujem tri strany čítať sprostosti tiež sa chcem dostať k tomu či už nabehol rodicak a všade čítam či niekto žije iba z toho a koho to trápi
joj baby ale sa viete pohádať... ja si to tu čítam niekedy keď som v robote a fakt niektoré nehnevajte sa ale nečítate čo sa tu píše...
pritom keby ste si prečítali pár strán dozadu tak tie ktorým hovoríte že "rýpu" tak ony sú tie ktoré poradia keď sa tu niekto niečo pýta... napríklad kvôli prechodu z MD na RD alebo ukončení RD a podobne... napríklad evittam vždy poradí a keď to tu číta a vidí ako sa to tu všetko opakuje tak jej to nedá a už napíše aby ste si aj prečítali čo sa tu rieši jednu dve strany dozadu... veď nikto vám nekáže čítať celú diskusiu... ale prebehnúť očami tie dve strany stačí a pozriete si či je tam spomenuté vaše mesto 🙂
a aby som bola k téme - dnes mi rodičák nenabehol ale ani som s tým nerátala pretože lalinko tu písala že v ZA nabehne zajtra 🙂
No ja som vcera pisala ze tu bude dneska uz od rana horuco.ale ze takto!!!uz ani neviem predstavit ze co bude tu zase zajtra 😂😂😂😂
Viete co zeny? Uz je to smiesne...
@totatimeka Ďakujem. 🙂

@zlatinko17 Skor ci neskor sa raz kazdemu vsetko vrati. Bola tu jedna mamicka z modreho konika, ktora sa vysmievala socialne slabsim ludom, ze ziju z davok a podobne a o par mesiacov pisala ako ma chore dieta a este vo svojej diskusii poprosila maminky aby neurazali, ze o to nema zaujem. A ked jej niekto napisal co sa jej nepacilo tak uz chcela rychlo dat uzavriet svoju temu...