Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@monicka1988 zaujimave to ano lebp pani co robi na UPSVAR Kosice napisala 15 teho na Kosice ale stat sa moze hocico.
@taniat87 Nemylila ja viem ale co odpoviete na prispevok ze Kosice uz maju? Ja s Kosic niesom takze neviem ale pani si je ista ze jej sestre nabehlo takze je to bud iba klamstvo alebo pravda. To sa nedozvieme
Slsp Žilina prišiel
@miskanikolas záleží aj na tom či jej sestra nemá náhodou ešte materskú lebo to sa tu často mýli...
@monicka1988 nemá ona nahodou ešte materskú a nie rodičák?
@stazka029
@mirkacik
@totatimeka
@renesens
@mycuskaa
@wandie
@monicka1988
To Vám nabehol rodičovský príspevok,alebo materská?Ďakujem 🙂
To by aj mna zaujimalo ci materska alebo rodicak lebo to si vela ludi myli

@mirkamurko zijes na Slovensku. Moji rodicia sa rozviedli pred viac ako 10 rokmi, dlh na vyzivnom je okolo 16 000€ nakolko otec neplatil, pobehanych milion sudov, rozhodnuti a exekutorov a co z toho? Mal 4 roky nato aby to zaplatil od sudu (posledna moznost) do 26.4.2016..Je 14.11. a moj otec? Beha po slobode, lebo napriek tomu, ze neplatil vyzivne viac ako desatrocie, ma obrovsky dlh to maju slovenske sudy akurat tak na haku.