Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@simcatobias napriklad vub nabieha az poobede, alebo vecer (17-18hodina, nie je nic vynimocne)
Sak ked ma Po ma aj Ke ale podla mna debilina jak traky ...niekto chce byt mozno zaujimavy a sa nudi.. 😂😂nic v zlom...
@vvia aha dakujem no ja mam tatru no a to mi vzdy nabehlo do 11hodiny uvidime ci to dnes alebo az v pondelok...ale mohli vsetkym naraz poslat a hotovo
Ja spadam pod prešovský kraj a rodičovský na účte nieje.Stale ich mám o 10.prima banka.
@petka0202 taka sprostost ja som v prvej polovici nz a nic mi neprislo ziadna sms chodi mi vacsinou 15-ho. sms priblizne pipne medzi 10:15h-do10:50h ked mi nepiplo tak az v pondelok blblost neviem naco kazdy tomu veri ved je to rozdelene podla okresov a podla priezvisk a bohvie podla coho este alebo banky tocia kes
PN zatial nic :/ uvidime ci to dnes pride alebo az v pondelok..ako potesilo by leby to dnes nabehne

Prosim vas do kedy mozu nabehnut peniaze casovo do kolkej hodiny...dakujrm ci to mam cakat dnes alebo nie ci az v pondelok