Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@dkethe
ja osobne by som rada isla do prace- lenze dvojicky mi skor ako v septembri 2016 do statnej skolky nezoberu a platit 2 *400 eur sukromnej skolke / jaslam - na to naozaj nemam, to sa mi neoplati ani rano vstat, deti hnat a obliekat a uz vôbec nie auto startovat - bohuzial, situacia so statnymi skolkami je v mnohých mestach taka, aka je 😖
Ahojte, chcem sa spýtať možno trápnu otázku, ale potrebujem sa uistiť, ked mal syn 1. marca 3 roky a ja som 2.marca nastúpila do práce, tak dostanem ešte marcový rodičák teraz?? a ešte sa chcem uistiť v tom, že môj zamestnávateľ je povinný odhlásenie a následné prihlásenie na dôchodkové a tiež do zdravotnej?? Viem,že by to malo byť tak nejak automaticky zo strany zamestnávateľa, ale chcem sa v tom uistiť.
@evkakorcek ano samozrejme este teraz v aprili dostanes rodicak za marec a ano zamestnavatel je povinny to urobit 🙂
ja som petrzalka Tatrabanka nemam. platby nabieha az okolo 11h. ale nakolko je len 13teho myslim ze nenabehne.
ako vravieva moj...cim,pozdejsiebich dostanem,tym,pozdejsie miniem..jj.tenro,mesiac dobru polovicu necham i ikei za postel,matrac a postelne pradlo pre malu 😉 do pjatku maju cas mi poslat
@baska1 teraz som si to pozisťovala, je to tak, že z dôchodkového ja sama sa musím odhlásiť a zo zdravotnej to za mňa spravila socialka a samozrejme opätovné prihlásenia už vykonal zamestnávateľ. No aspon budem o niečo múdrejšia 🙂 🙂 🙂 😉 😉
@pipinulkaa
@evkakorcek odhlasit sa musis sama,..len prihlasit ta musi potom zamestnavatel ,...
na väčšine úradov bolo dnes len spracovanie dávok, tada poslanie. RP príde ako obvykle okolo 15 a neskôr.
@evkakorcek odhlasenie z dochodkoveho si povinna urobit ty osobne v socialnej poistovni, kedze si sa tam aj sama nahlasovala na zaciatku rodicovskej. Zdravotku riesi zamestnavatel.

Tak dnes to nebude :(