Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@petka0202 to by bolo super keby poslali dnes ked minuly mesiac prisli neskoro 🙂
@alexandra206 mohli by mohli...aku mas banku??? myslim ze slovenska nabieha prva ci nie??? 🙂 🙂
@petka0202 tot presne poznám... môj chlap tiež zarobí dobre. Tiež cca 1600 ale bol 4 mesiace bez práce tak od júla ako mal prvú výplatu sa snažíme vyhrabať z dlžôb. Snáď do novembra budeme ok 😀
Tiež čakám dnes ako na ihlách.... Je to smutné čakať na takú almužnú ☹
dnes je este podla mna skoro....mne chodi 16teho,niekedy 15teho,košicky kraj
@lenuskalenuskalenuska to je teda smutne ja by som sa hambila dat taky maly prispevok mamicka ...
Dnes veru nebudu.teraz mi prisla pripisana platba a rodicak nikde nic.a minuly mesiac bol 11.
To je na nervi clovek caka a nic minuly mesiac boli uz 11teho ,no dnezka uz nenabehnu uz je dost hodin tak asi az zajtra:(
Tak zajtra mozeme zasa cakat ale hadam sa to rozbehne.Uz sa neviem dockat tich milionou 😎
Ja uz rozmyslan co si kupim ked mi pridu tie miliony asi dom nove auto malemu dam aspon polovicu z toho na knizku a len tak porozdavam chudobnym detom,,,
@lilly0812 KNM ake peniaze este neprisli to sa len pitala jedna aku banku mam

Ak by zacali nabiehat tak o ktorej asi??? 🙂