Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Nechápem načo je tu táto diskusia zatial sa mi za tiez štyri roky nikdy nestalo žeby neprišla do 16
@denduska
@vladik2013 takže baby aj vy mate vubku,to je v tomto najhoršia banka-tie ich prevody nekonečno 🙂
@tutky ano vubku takze bude zaujmave ci v kazdom meste je vubka taka neschopna...som zvedava ze ktorej nabehne prva...ja mam rodicak len do decembra a potom pojdem zrusit ten ucet...asi si dam slsp lebo im vzdy nabehnu peniaze co najskor... 🙂
@vladik2013 no uvidime ale ano všade je to s vubkou takto,muž teraz menil na slsp,takže aspon on už ma vyplatu inak by nehrozilo možno až večer by mu nabehla,tak verim že o druhej budeme mať aj my
mne by to bodlo keby nabehli do jednej...chcem ist na nakup....ale asi to nehrozi...ako vzdy...
@crazybabenka ja ked som bola pn BOL VýPLATNý DEň 15-16 NA účET A NA POUKAžKU 18-22.V MESIACI
@crazybabenka zavisi od toho aj od ktoreho dna si pn ja som mala marodku vždy 13steho

prislo este niekomu z presova?ja stale cakam