Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
no čo nabehol už nikomu rodičak? 😀
Roznava zase opozdena :(
Preboha.. Preco sa tu urazate to si hovorite ze ste zeny.. Matky.. Manzelky. Toto je fakt ubohe preco sa naklanate na poziciu muza.. Par eur dostavame to ze podaktorich bab zarabaju polovicky lepsie ako inych sa nemusite urazat skuste sa vcitit do tej zeny minuli rok pred vianocami som natom.bola aj ja tak ze 2 deti stoho mensie len pol roka sli vianoce chlap v zavode dostal len 6000 kc vyplaty mojich 250 no poviem krasne vianoce pod obrusom som mala papierovy zapisnik ktori mal podtlac 50 aspon ako nieco az tam mam aj ked nie prave... Teraz uz chlap pekne zaraba ale vela platenia.... Takze podaktore klud preboha
@grofka18 si chod hucat po komsi inom a nie su kazda len tipuje ci pride ked mas stym problem tak tu nechod....a trapne reci si nechaj pre seba
@grofka18 si ty normálna? kam chceš volať? sa zobuď, ja by som rada videla ako zavoláš zamestnávateľovi že kde mám výplatu, je 10teho, tak kedy ste ju poslali, ešte ju nemám na účte, v tej sekunde by som ti dala výpoveď. a keby si pracovníčke na úrad zavolala a toto sa spýtala, tak by som ti takú tresla so slúchdlom, že by si sa mohla ísť žalovať aj k riaditeľovi a ešte by som ti to odporučila, aj keď klient má stále pravdu!
- tak co ako sa dozvieme kedy pridu presne ved podme niekam zatelefonovat vsak ked niektorom okrese prisli tak sa spytame kedy im boli odoslane z upsvar a podla toho by sme sa mohli zorientovat - a ešte by som ťa zamestnala na úrade len kvôli takýmto ako si ty! mali tie peniaze poslať 23.12., to by len bolo! tu by sa rozpútala vojna!
a teraz do mňa!
@grofka18 ako si fakt trápna sa chod kdesi liecit keď ti to udiera na hlavicku
@moni244 tiež ma pobavila jej slovenčina 🙂 katastrofa....
Radsej piste ci vam pipla
@vladik2013 ona pobavila cela
@grofka18 vyzeráš keď už tak....však sa ukáž krásavica, nemáš tu čo niekoho urážať...
@moni244 to ano... 🙂
boze baby nehadajte sa ☹ si tu nadavate na deti a m,uzov och sak toto uz nieje normalne.. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ sak idu sviatky...
Kde sa vo Vas berie ta zloba 😕 ?
Prestante vsak ste uz trapne. grofka18 A alexandra206 sa chovajte ako zeny nie ako chlapi v krcme
@alexandra206 to je nejaky troll, novozalozeny nick a prispevky len sem, predpokladam, ze za ucelom rypania
@mariska1989 tak ja som este zla ako fajn
Mala uz niejaka mamicka rodicak z okresu partizanske?
@grofka18 a ty si akú nejakú špeciálnu vychodila? s tou svojou gramatikou, si dokonalá.
a áno mám VŠ a bola viac ako trojposchodová a tá druhá mala dve poschodia.

@grofka18 boze, sa ukludni, keby vedeli, ze pridu, tak asi napisu, nie? Co ine ako tipovanie ostava? Ved si zavolaj na urad, ked si taka mudra