Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@kikad27 nie nikomu neprišli myslím že zajtra alebo v pondelok
@alexandra206. Vsak sa tu urazate navzajom.. Fakt uz si nepiste a hned sa to ukludni vsak to uz necitam ani dokonca to ma nebavi.. Ukludnite sa zienky vsak idu vianoce.. Cas kludu pokoja lasky
Boze baby ak vam nabehol napiste ak nie nepiste nic kto tu ma citat tieto voloviny ak sa chcete vadit a urazat tak si zalozte temu podme sa vadit koli rodicaku a tam si vybijajte prebytocny stres a energiu ktora tu tak srsi z vas
Precitajte si znova nazov temy poniektore a spamatajte sa 🙂 Ak sa chcete hadat zalozte si skupinu.
@grofka18 inac su take tabletky na na hlavicku chod si dat predpisat
Nic stale?
@evka32. Viemm ja uz poberam na ucet rok a pol u prvej som mala na poste... Vcera som sla na postu odoslat obalky a tam som to precitala bol tam oznam
@mariska1989 ako mam sa tu nechaj urazat niakou kravou len tak aby bol klud hej
@anchelita nic nic
@alexandra206 tak asi az zajtra bieda no..
@anchelita tak zajtra hadam uz pridu mne dva roky za sebou prisli 12steho tak zajtra by mali
@alexandra206. A co tak napisat styl nebudem sa znizovat na tvoju uroven a tym koncim tuto debatu.. Hlavne uz prestante.. K zivotu ju nepotrebujes
Inac mne sa stalo ze mi nabehli par minut pred pol 12 takze este tu je nadej a rozbehne sa to uplne. Vsak idu vianoce
@mariska1989 ved to aj men minuli mesiac ale teraz sa to niako nerozbehlo tak pochybujem
@mariska1989 pozeram ze si s turzovky..ja knm tak by nam mali cca narovnako prist tak hadam zajtra
@alexandra206. Pravdepodobne ano.. A mam slsp tak ak nie dnes tak zajtra 100%
@mariska1989 ja zuno ale to je myslim ze jedno
baby aj vam prislo teraz do spravy napiste svoje rodne cislo a ja vam pozrem kedy pride rodicak?
@alexandra206. Sa mi zda ze zuno je v pohode ako je slsp.. Ide aj o banku tiez hra ulohu napriklad prima banka moze nabehnut az v pondelok v tom.istom.okrese ako je slsp pricom slsp by uz malo priklad zajtra
@alexandra206. Urcite by som neposielala rodne cislo
@mariska1989 zuno chodi rovnako ako ked slsp
no mne povedala na úrade,streda,štvrtok a ešte nič...... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@alexandra206. Hej chodi co som si aspon vsimla... A aj mne ta sprava prisla
@alexandra206 hej ja som posielala a jednej kočke som zistila. a poslala som to aj druhéj kočke. akurát sa spolu bavíte.
@mariska1989 ja som poslala.
Viem ale rodne cislo urcite neposielam 🙂 doba je zla a.ludia oj...u de sa da