Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@alexandra206 ok v pohode, ale mohla si vedieť kedy ti prídu peniaze, neriešim, chcela som pomôcť. ak neprídu dnes, tak zajtra snáď.
@mariska1989 ok.
@lalinko2010 dakujem ale len blbe daju cudiemu cloveku rodne cislo
@alexandra206. Presne.. Vsak dojdu stym ze budeme vediet kedy pridu tak ci tak stym nic neurobime aby prisli skor
@alexandra206 neprislo a keby prisla taka sprava, tak napisem nieco mile od srdca, nema kto zistovat co rodne cislo
@moni244 ďakujem, IP som posielala trom kočkám ale už neriešim. nech sa vadia a hádajú že kedy nabehne - zuno, vub a podobne.
@moni244 lalinko2010 pise spravi a pita rodne cislo aby ti zistilo kede rodicaj
no čo žienky ,čakame do zajtra asi 😢
Ale aj tak nechapem, vcera nabehol jeden okres a dnes nic? Divne
@lalinko2010. No nezda sa mi ze sa tu hadame ci pridu alebo nie.. Ked dojdu tak si napiseme ze prisli predsa a neopluvnime kedy pridu tak co
@moni244 a niektoré nabehnú až 14.12.
@mariska1989 nie je tu hádka?
ok
niektorým nabehnú zajtra, niektorým 14.12.
@moni244. Dnes doslo niekomu som take nieco zazrela ale urcite toho nebolo vela asi len 2 napisali a mozno podaktore napisu neskor lebo rychlo sli nakupovat darceky 🙂
@1cita alebo do pondelka 14.12.?
@lalinko2010 kedy nabehnu dnes? Este
@lalinko2010. Ale neoplivnime to kedy pridu tak nam to je prd platne a rodne cisla sa len tak nepytaju a len tak neposielaju
@mariska1989 doslo jednej, vraj, ale tej moc neverim
@lalinko2010 ano mi pocitame v piatok alebo v pondelok ked pridu v pondelok ta v pondelok svet sa nezruti
@anchelita to ja neviem, každý okres má inak, niektorým nabehnú zajtra, niektorým v pondelok 14.12. a niektorým až 15.12.
@lalinko2010. Keby som chcela tak si kuknem cislo na nas urad zavolam ze kedy asi tak dobehnu keby ma to tak trapilo
ja to stale hovorim ze budu az zajtra 😀
inak sa to tu neda citat, to ze sa hadate je mi suma fuk aj tak si kazda robi po svojom 😀 ale ten pravopis uf uf uf, co ste v tej skole robili? 😝 😀
@lalinko2010 len vzdy to islo postupne, jeden den zacal jeden okres, druhy den pokracovali dalsie ale nie takto, ze jeden den, potom nic a zase dalsi den
@moni244 hej ako ked jeden mesiac napisala jedna ze jej nabehli a hned sla kupovat telefon a nikomu nic v ten den neprislo.. A potom som tu videla ze vcera uz niekomu nabehlo..
@mariska1989 vcera pisali viacere, dnes len ta jedna, co tu provokovala, ale to je novozalozeny nick, pisala len sem, tak tej neverim, ze dosiel
@solinkarka no boh vie ci som nekreslila po stole.. 🙂
@moni244 ja pochynujem ze jej prisiel

@lalinko2010 prepac ale rodne cislo niekomu davat to urcite nie