Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@julka31111 nie kazdy ma sa moze pozret cez net ci prisli nie kazdy ma nastavene sms a nie kazdy ma bankomat par metrou od domu
@alexandra206 ja tiez nemam internet banking .. 😀 😀 😀 ale nestresujem kazdy den :D
@julka31111 možno to nie je o stresovaní, ale o tom že baby tie peniaze potrebujú.
@lenuskalenuskalenuska ja chapem ja tiez potrebujem peniaze 😀 😀 😀
@julka31111 a kazdy ma inu povahu u niekoho to je stres ci pridu au druheho je to jedno
Nestacili vcerajsie hovadiny zas tu ktosi trepe
ružomberok primabanka teraz nabehli
Brezno prima banka teraz
A ako je to mozne ze BA nic?
Ani Michalovce nic?
@mirka11223344 BA v poslednej dobe nejako.neskoro posiela
@schwarzbacherova brezno už nabieha? Tak to som zvedavá kedy nabehnú mne. Ja mám slsp.
Ani považska nic. mam TB. ale mne chodia okolo 10-11 doobeda.dam vediet.
Prima banka Zilina predchvilou nabehli
@monikabubko no keby som mohla nastupit desi do prace by bola stasna lebo najmensia ma len rok a pol no takze nafigu
@grofka18 vsak si pisala ze ti prisli vcera ne
@alexandra206 Co vies,mozno ma niekto rodicak kazdy den 🙂 🙂 🙂
@deniskami aj ja chcem hehehe
a blázinec sa začína, tak už aj ja trpnem pred mobilom a čakám spásonosnú sms🙂 Ale vraj Košice okolie dnes,podla pani z upsvar a ja som Prešov a chodi mi to vždy spolu s KE.Tak čakám 🙂
@alex02 to clovek ano o par hodin neskvor nepochopi
@alex02 hlavne ze vcera bola velka hrdinka a dnes tu narieka....
@grofka18 vsak ti nemusia chodit kazdy den
A mne tento mesiac ani nepridu,takze nemam co cakat jedine ak pridavky ale ani tie este neprisli.

@alexandra206 ano je to nato zalozene ale uz tri dni pred prichodom penazi sa tu stresuje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀