Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@simca444 no uvidime ze co pockam este do pondelka ak v pondelok do 11nepridu ihned budem volat hlavn eze oni su nabaleny
@katko999 ja im dam ani ospravedlnenie im nepomoze toto sa nerobi ja budem po nich kricat len aby& si zapisali za usi ze sa to nerobi a hlavne nie pred sviatkami a nieto este mamickam keby im sa to stalo chcela by som vidiet ich reakciu a dosli potom na dalsi mesiac 2x???
@julka31111 ano dojdu ti spatne to sa neboj ale chapem aj reakciu ze je pred sviatkami.ja som vytiahla otazku ci je fer ze ona vyplatu ma a ja rodicak nie?ako mam vyplatit ucty!!!! ale vazne zavolaj v pondelok na UP nech ti povedia co je,ale u nas v Roznave uz nevyplacaju ten isty mesiac ale mozno u vas ti doplatia
@katko999 No bohužiaľ nikde to nedoplatia už tento mesiac - už to raz bolo spracované a hotovo......Bude si musieť počkať do ďalšieho mesiaca.....
@julka31111
@katko999 och mohli by ja budem na tom trvat sak idu vianoce mna nezaujima ich ospravedlnenie su fakt otrasny
@evittam uvidime co bude zavolam v pondelok a uvidime
@julka31111 - nerada Ti kazím ilúzie, ale ak tam dačo posrali alebo zabudli na teba, máš jednoducho smolu, nikoho tam absolútne nezaujíma, že idú vianoce.. Mne sa toto stalo pri staršom synovi, ževraj im tam zblbol systém či čo a nedostala som 2 mesiace za sebou rodičák. Nepošlú Ti nič po termíne, jednoducho si budeš musieť počkať na ďalší mesiac a tam ti to bude vyplatené, bohužial.
uvidime mozno nabehne v úpondelok ak nie tak az januar ale aj tak budem volat a nenecham to len tak alwe aj tak dakujem koceny
@veronikafisi Ďakujem 🙂
@rebellefleur tak to si nemyslím,že další mesiac.ak pôjde osobne pošlú jej....mne tak doplácali 🙂
@poleva - ja som napísala svoju skúsenost spred troch rokov ..
@rebellefleur nemôžu ju nechať bez peňazí
@poleva - mňa nechali 2 po sebe mesiace..nemať rezervy vtedy a rodičovskú pomoc, tak len velmi ťažko by sme vyšli
@rebellefleur tak to by sa nemalo robiť :/
Dobry vecer , ma tu niekto skusenosti s poberanim elterngeld? Kolko musim mat odpracovane aby som ich mohla poberat? Mozem sa zdrziavat aj na Slovensku pocas toho? Dakujem za kazdu odpoved
mamky aj mne došli len prídavky a rodičak ešte nie :( dufam že zajtra dojdu
@jutka1509 takze niesom sama co nedosli ci??
@julka31111 ,no nie nedošli mi ale dúfam že dôjdu dnes ,rodičák mám dostať prvý raz ,akurát mi poslali materskú do 13.11 aj to nie celých 100 e a prídavky ,ale mi povedali že pošlú aj rodičák
@jutka1509 no to verim ani mne neposlali ale uz viem koli comu lebo som volala nestihli to spracovat tak skuste volat aj vy ze kde to stoji mne poslu 18teho tento mesiac upsvar ma 2 vyplatne terminy takze skuste volat aj vy
Poprad Slsp nabehol aj rodicovsky aj pridavky
mne ešte nič neprišlo ,zavolám tam aj ja
@drahoslava5678 kde pracujes?At abo De?niesi v v Skuoinke Rakusko abo,podobne?mnohe nase babenky co tam,ziju a maju vlastne skusenostinti radi pomozu..
@emuska27 ahoj 🙂 no ja pracujem v Nemecku 🙂 kde je ta skupinka?
@drahoslava5678 skus tu teda..
https://www.modrykonik.sk/group/7521/
Babenky su fahn.mozno,najdes aj kamosku
@emuska27 dakujem 🙂 a su tam baby slovenky? Pozeram ze vsetko po nemecky pisane 😀
@drahoslava5678 skus tu druhu Nemecku.. 😉 drzim palceky
@emuska27 vies mi dat link ? 🙂
@drahoslava5678 link 😀 nuz musis si,v tvojom,profile zmenit adresu na Nemecko a si tam,😉 ja mam,nechane Rakusko aj ked zijem,na,Sk

@julka31111 julka mne to urobili uz 2 krat bez dovodu a ked som zavolala a bola nahnevana len sa ospravedlnilo ze sa pomylili