Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@rebellefleur presne suhlasim aj mne sa to stalo...v lete myslim 2 roky dozadu ma nechali tiez bez materskej, zevraj nejaka chyba a dokonca pani co ma mala na starosti mala dovolenku a nikto iny to pozriet a urobit nemohol , kde bola chyba, tak som dostALA az o 2 mesiace neskor akoze so slovami "prepacte stalo sa" . a nikoho nezaujimalo ci mam z coho zit... takze bohuzial aj takto to na Slovensku funguje... ☹
no neskutočne som naštvanááááá ,vianoce pred nami a zabudli mi poslať rodičák to akože kde sme ,včera som volala povedali mi že mam prísť že mi to zrobia prednostne a dnes mi povedali že prepáčte stava sa to ,na budúci mesiac mi pošlú spätne ,niekde sa stala chyba ,jedna povie tak druhá tak ,bola som to riešiť pri riaditeľke a pani riaditeľka dovolenkuje
@jutka1509 z akého dôvodu ti neposlali rodičovský? čo konkrétne ti povedali?
stáva sa to ale pokiaľ nerobia nič s dávkami tak toto sa nesmie stať, pokiaľ je všetko ok, lebo sú nastavené všetky dávky do troch rokov dieťaťa a potom sa opätovne spúšťajú.pokiaľ nepríde k zmene zákona, lebo všetky dávky sú ohraničené.
Maminy z BA3, rodicak vam uz nabehol? Dakujem za info. Menila som TP a mam obavy, ze to dakde dototo :/
@lalinko2010 mne končila materská 13.11 ,tá mi aj prišla z prídavkami spolu 100e ale rodičák nie ... že niečo sa stalo v systéme ,že mi pošlú v januari
@jutka1509 materskú ti platí sociálna poisťovňa. neviem kedy si podávala žiadosť na rodičovský príspevok ale isto ešte v 11/2015 a tak sa im podarilo nespracovať dávku, nepoteší pred Vianocami ale potom v januári poteší plus 203eur ak majú ešte jeden výplatný termín tak ti ich pošlú ešte v 12/2015
@evittam myslíš? my máme dnes výplatný termín ešte takže...ochota pracovníčky ak je tak pošle.
@lalinko2010 Najskôr to musia mať spracované a dané do systému a ak jej povedali, že až v januári tak až v januári-asi vedia prečo....
@evittam - mi to zrobia prednostne - a dnes mi povedali že prepáčte stava sa to ,na budúci mesiac mi pošlú spätne ,niekde sa stala chyba - preto som napísala že keby bola pracovníčka ochotná, tak to spraví, nevydáva sa žiadne rozhodnutie, takže je to asi tak 30 minútová robota na spracovanie...čiže ochota!
a vy ste skadial? no co ja som volala takze ze vraj zajtra vyplacaju ci co nechapala som ale daco takle ze do 23 by som mala mat :D ale dakujem
zdravím vás dievčence,vie mi niektorá podat info k akému dátumu sa vypláca rodičovský príspevok a či sa vypláca aktuálny mesiac alebo pozadu?dik
@lalinko2010 nevieš náhodou kedy budú chodiť teraz peniaze na účet? Zdá sa mi to dosť blbé žeby min.mesiac 11. A teraz 15.

@emuska27 idem to vyskusat dakujem ti 😋