Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@pipinka4 vsak ok ja len hovorim ze jedno ide s ineho druhe s iného ze nemozu pocitat ze ked prišla materská ze automaticky bude nabiehat aj rodičovsky
@alexandra206 ja uz tomu nechapem, posielaju to mirnix dirnix
@lilly0812 hadam sa to zajtra rozbehne
@alexandra206 mohlo by aj dnes lebo uz meskam so sekom
@lilly0812 mna by tiez potesilo mam vykradnuty chladnicku a penazenke poslednych 10e
@alexandra206 my zatial mame co jest, v penazenke asi 9 centov. Do kolko dni je vlastne mozne vybrat lieky na predpis?
@lilly0812 antibiotika do 3 a ostatne do 7 dni..
@alexandra206 inak ja mat v penazenke aspon tych 10 eur skacem po plafon i ked pravdupovediac potrebujem viac.
@lilly0812 ale pokial je recept tento mesiac vystaveny tak niekedy ho vydaju aj tak..
@neznama820 dakujem
@neznama820 vystaveny bol vcera no lekar ma urgentoval z vybranim
Dnes asi nic z toho nebude
@alexandra206 ja viem ako to chodi poberala som aj matersku aj rodicak poberam takze viem co z kade posielaju. Ja len ze do temy mozu pisat aj tie co dostali matersku nie len rodicak.
ja som mala minulý rok až 15teho,myslím,že zajtra ho budem mať 🙂
Tak zajtra
Ahojte, chcem s opytat niekto tu pisal, zesa da poberat materska aj rodicovsky? To neni kravina?? Dakujem za nejaku odpoved

@alexandra206 ano ale nazov znie aj materska. Cize tie mamky co cakaju matersku tiez chcu informaciu ;)