Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Mna už picne z tohto .... Každý mesiac to isté do konca mesiaca majú čas poslať a mimochodom prídu asi skor 15 kedze je v piatok. Riesite minuly mesiac , ano minuly mesiac prisel skor nakolko isli vianoce . Tak sa uz ukludnite a peniazky si rozlozte . ja zijem z 223 e na cely mesiac a som tu . mam mesacne vydaje ktore si napisem zistim co kupit a mam pekne rozpis. A nestalo by sa mi ze by mi chybalo. Kazdy len pozera kedy pridu a kedy mozete ist na nakup a newiem co . Treba trosku rozplanovat 🙂
@petka0202 prepac ale nadavat tu ako chlapi v krcme nemusis trochu sa krot
Dievcence nehadajte sa 🙂 chcete,aby to tu admin zrusil? Ved sa rusi vsetko kde sa nadava a ohovara a osocuje ☹ kde budeme chodit po info??? 🙂
Klasika kazdeho mesiaca, ak pridu skor, vsetky natesene, ale zrazu je 13-teho, nikomu nechodi a uz treba nadavat na tetusky na urade
tak zapojm sa aj ja,kazda cakame....my obaja pracujeme a ja poberam este rodicovsky,je 13teho a nikto nic nemame este,ja mam mat vyplatu k desiatemu na ucte,muz mava pred desiatym,rodicak chodi oko13teho,a nikde nic,boli sviatky,vsetko chodi neskor,niektore splatky mame k desiatemu,v skolke pytaju 27e...a tak dalej,nuz,musia pockat,uspory minam,teraz na bezne jedlo a benzin do prace,splatky musia cakat co narobime,ale tiez uz stresujem od pondelka,ma mi prist aj ocrka,co som bola s malym doma 10dni,to neviem ci chodi spolu s rodicakom alebo zvlast zo socialky,neviete kedy ocr ocakavat?
Ja len tolko, ze sa cudujem, ze sa hadate este aj tu, v diskusii, ja si myslim, ze komu chyba, tvrdo caka, aj ja, hoci ich hned odklikam cez ib, no zial, doba je zla a komu chyba, ma nervy a pyta sa ostatmych, ma obavy...nijak sa to neda ovplyvnit, tak nebudme zli, ved oni nam ich poslu, sak na ne mame narok, je uplne jedno, ktora odkial sme...ci zajtra, ci pozajtra, iste sa svet tocit neprestane a verte, ze aj cakam, aj mne chyba a co anrobime, NIC
Tak baby klud uz minuli mesiac tu bolo dost veselo tak hadam sa to dnes rozbehne a budeme spokojne
Baby a ocr ku kedy posielaju ?prvy krat dostanem preto sa pytam okr.komarno
Dufam ze dnes to uz pojdeeee
Dufam ze zajtra dojde
všetci dúfame 🙂 mne chodí ráno do 10 ked nepríde tak už dnes nepríde. tak uvidime
@marika1999 vedcine chodi az po 10tej
Ja mam 250 ale pre dve deti to neni bohvie čo. ešte že muž má výplatu 🙂 no ja mám TB tak všetko mám pred 10- tou. však uvidime možno sa dočkáme toho úbožiaka :D
Nech sa to rozbehne cakame na miliony 🙂
@marika1999 pre 2 deti je to fakt malo
@marika1999 ja tie 250e na dve deti a este cakame 3tie ale aspon niake penaize dostavame
dnes necakajte pridu az v piatok
@alexandra206 este tretie dieta? No fuha, jednak gratulujem a drzim palce. V dnesnej dobe mat 3 deti musi byt dost financne narocne
@fabian123 to uvidime po 10tej