Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
či už dnes alebo v piatok 🙂 do zajtra už hadam nezomreme ked sme vydržali doteraz ale viem lezie to na nervy 🙂
@alexandra206 Hlavne nech bude zdrave vsetko ostatne sa da zvladnut 🙂 aj ja mam tri deti a hoci je to tazke,nelutujem ze ich mam 🙂
@deniskami dakujem..dve sa daju podla mna v pohode finacne zvladnut uvidime ako to bude pri 3ch
@alexandra206 No dostanes o jedne rodinne viac ☹ hlavne babo stoji dost ☹ ale das to neboj 🙂
@deniskami jo dostanem miesto 250 niach 270 a cosi a tak veci mame aj dievcenske aj chlapcenske
@alexandra206 aj moja kamaratka co byva v Cr,ma 5 deti,dve uz dospele uz je aj babka a jej najmensi ma 3 roky,zial bohu pred Mikulasom ovdovela
@alexandra206 no vidis 🙂 je vyhoda mat po detoch veci,teraz je vsetko drahe,ja som mala nevyhodu,mam chalanov 14r a 11r a teraz dievcatko....po chalanoch som uz nic nemala....
@vydrnik to musí byt strasne neviem si to ani prestavit ja viem ze to neni len o peniazoch ved vidim ake su moje deti zavysle na tatovi ale neviem si prestavit stratil hlavny prijdem
@alexandra206 ou tak to nezavidim ☹ take malinke ☹ ale ma to aj vyhodu...medzi mnou a sestrou je rok a pol rozdiel a ani kamaratky nam netrebalo 🙂
@deniskami no ja takisto,myslela som ze po prvom uz deti mat nebudem,nemala som ich mat s kym,ked som nasla,otehotnela som po 13,5 roku a pre babo som nic nemala,vsetko som kupovala......aj kupujem.....zvladame,ale klobuk dole pred tymi co maju deti viac.......hlavne ze su zdrave....
@deniskami tak teraz sa to da celkom len starsia je dost narocne dieta dost zle..tak tajne dufam ze male bude ako nas chlapcek kludnucke tichucke
@jarkamikitova uz?ved Presov mal vzdy az druhy den 🙂 naraz s Ke ...aj ja chceeeem 🙂
@alexandra206 on bo z malym doma a ona chodila do roboty,mala lepsiu robotu,ale o tom to nieje diskuzia nech sa dari a nech je babo vporiadku

@fabian123 ako viete ze pridu v piatok....