Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ja neviem ako je to s sms notifikaciani,ja mam len ib,ale napr som cez vikend posielala jednej mamicke peniazky a mne ich odcitalo a jej doteraz sms neprišla o tom,aj ked tipujem, ze peniazky museli... A tie,ktorym to vadi,tak to necitajte... Nam to vychadza len tak tak a cloveku do podstatne pomôže, ci peniazky pridu pred vikendom alebo az v pondelok
@katka253111 mne sa stane veľa krát ze peniaze mám na úcte a SMS vôbec nepríde uz sa mi tak stalo veľa krát
myslím,že budú zajtra -v piatok,pretože na účte sú skôr asi o 5-6 dní,ako na pošte.....
No kočky, moc tomu neverím ,že dojdu zajtra,ale poteili by prašulky aj zajtra 🙂 🙂 už len dúfať 🙂 🙂
Tak to bude zacne to o 8 mej ze snad nabehnu a okolo 10.00 bude z modreho konika horuci konik. 😂
O osmej zacnu vypisovat, ze komu uz nabehli a o pol desiatej budu stresovat, ze uz nedojde
@katka253111 notifikacie si musis nadstavit v banke, operator s tym nema vela spolocne... tam si musis povedat od akej sumy chces dostavat notifikacie ( plus aj minus )

Baby, keď som si pri prvom dieťati asi 4r. dozadu prečítala vo fóre túto tému...bolo mi to tiež smiešne,že načo to niekomu je, veď keď prídu tak budú 😀 Ale nikdy som nič nekomentovala. A dokonca Teraz mám už deti dve, a tiež sem občas kuknem. Hlavne ak padne dátum ako tento mesiac (piatok -pondelok) veľakrát mi pomohlo že mamička už V piatok napísala tá či iná banka už € má, A prišli ešte pred víkendom (plno využívam banking, aj sa stalo že mi sms prišla O pár hodín neskôr, a € som už na účte mala) Neni to často, ale stane sa občas. Uvedomte si, že nie každá mamička tu má manžela či priateľa, ktorý má výplatu A naozaj čakajú na ten rodičák, tak nech si napíšu...