Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@tinushka13 tak ešte raz.... choď si to preveriť... peniaze pracovníčky nezadávajú, oni len posielajú podklady do Národnej banky a tá následne realizuje prevody. Pracovníčky majú stop time k 10 v mesiaci, kedy musia byť platby uzatvorené na príslušný mesiac. Šupky na úrad si to preveriť....
Pozerala som si sms z minuleho mesiace a prislo mi to po 11tej tak dufam ze aj dnes po 11tej nabehne na ucet ...
@gogolienuska a nema byt nahodou dnes? Vychadza to na vikend a uz viac krat za sebou dosli 13teho, aj minuly mesiac
@lilly0812 tajné dúfam, že budú. Minulý mesiac boli 14 tiež to bol v piatok. Ale niekedy vedia prísť aj až po 11hod. Tak uvidíme či sa chcelo tetuskam poslať ešte pred víkendom.
@gogolienuska mne chodia peniaze vzdy po 11tej. Mne minuly mesiac 13teho prisli uz tak cakam
@marusia12 potom ma tiež zaujíma ako je možé že ja som mala v piatok a iné mali v pondelok? Píšeš že prevod do 24 hod.. že to robí národná banka.. ako je možn že nie všetky máme v jeden deň? Ja sa hádať nebudem, v podstate mi to je jedno. ale verím, že to ide podľa okresov. stačí si to tu odsledovať
Dievcence stalo sa vam ze rodinne vam dosli a rodicak nie? Volala som aj na urad a ze vyplatene to bolo ale na ucet nedoslo. Rodinne dosli.
@lilly0812 tak sa necháme prekvapiť. Ale tajné dúfam, že mi ta pekná sms pipne
@kikad27 ja som menila cislo uctu a povedala som im nech mi vsetko chodi na nove cislo uctu a mesiac na to rodinne na nove cislo a rodicak na stare cislo uctu

KNM Zuno niekto?