icon

Nástup dieťaťa do škôlky, ak je mama na MD s malým dieťaťom

1bocik
5. mar 2021

Čaute, môže ísť dieťa do škôlky keď otec pracuje a matka je na materskej s malým dieťaťom?

mimka11111
5. mar 2021

@1bocik ano

fiafia
5. mar 2021

Nie

jana_eyre_2
5. mar 2021

Je to na konkrétnej škole a škôlke - to si musíš zistiť tam.. naša škola otvára pre všetkých a čo viem väčšina detí ide, moje nie.. sme v bordovom okrese, obec iba vyzýva aby rodičia zvážili či naozaj potrebujú deti umiestniť, čo rodičov poburuje..

jerryjanka
5. mar 2021

náš okres čierny, takmer všetky školy zatvorene, jedna pre kriticku otvorena, naša otvorena uplne bez obmedzenia s tym že tí ktorí pojdu do školy sa budu učit 4 hodiny a tí ktorí nepôjdu tak 2 hodiny online aostatné sa s nimi musia doučiť rodičia - čo je uplne na hlavu, náš RUVZ vydal odporučanie neotvoriť školy, ale nevydal nariadenie tak sa naša skola rozhodla otvoriť.

Váš pripad je špecifický záleží na tom ako rozhodne vaša konkrétna škola, to by vám už mali oznámiť ale

meluela
5. mar 2021

@1bocik Podla nariadeni by malo take dieta ostat doma (kedze jeden z rodicov nemusi do prace), cielom je co najvacsie znizenie mobility na tieto 3 tyzdne aby sa uz konecne znizil pocet umrti. Zriadovatelia a riaditelia si to vsak vysvetluju rozne, takze sa moze stat ze to v konkretnej skolke bude inak. Vo vasom vlastnom zaujme by som tam teraz dieta urcite nedavala.

zuzanaete
5. mar 2021

Zisti si v konkretnej skolke. U nas nemoze ist dieta, ak je mama na rd/md.

martinals
5. mar 2021

Skús zavolať do mš, ja som tiež na rodičovskej a dcérka od pondelka môže normálne do škôlky, musím mať neg test ako doprovod. Chodí na 4h.