Nedostala som materskú
Ahoj babenky...mám taký menší "problém"... neposlali mi materskú...a to som vzdy dostavala nacas max do 15-eho..a terz nic...mali ste uz niektora takuto situaciu? nemam cestu do mesta, byvam trosku dalej , 2 deticky, tazko sa s nimi vyraza, ak nemusim...tak ..ako by ste riesili? Dakujem.
@renikar podľa mojich výpočtov ti materské už skončilo. Tento mesiac ti mal nabehnúť už len rodičovský príspevok.
@renikar materská trvá 34 týždnov, na materskú sa nastupuje 6-8 týždnov pred pôrodom, dajme tomu že si nastúpila 6 týždnov pred pôrodom, takže 34 - 6 sa rovná tomu, že po pôrode ti ostalo ešte 28 týždnov materskej, čo je cca 6 mesiacov. Takže ak je to tak ako píšem, tak materskú podla mna už nedostaneš
@alexandra523 ano prave som prelistovala papiere, ze som dostala uz v decembri prvu matersku, tak sa ospravedlnujem, cakam rodicovsky, ale ani ten neprisiel...posielaju iny datum? mamicky okolo mna dostavali tiez 15-teho.
@renikar 🙂 stáva sa... Len tento mesiac budeš aj bez rodičaku, tak snáď to zvládnete v pohodicke. Pekný deň želám.
Ahoj, vlož svoj príspevok sem
https://www.modrykonik.sk/forum/rodicovska-dovolenka/nabehol-vam-na-ucet-rodicovsky-prispevok-materska-2/
Neposlu nahodou potom za ten mesiac rodicak aj spatne? Ci to pri tomto tak nefunguje?
No takto som to myslela, ze teraz uz nie ale potom jej to na ten dalsi mesiac doplatia
Ahoj babenky. Dnes som predsa pozbierala deticky a zavitala sim na urad. Samozrejme malu ste pravdu nemala som podanu ziadost...ja...proste som...neviem zabudla alebo...vygumovana som asi hihi. Tsk ze pani za pultom 16 hod samozrejme dnes dlhy den...bola privetiva...NIE NEBOLA. Bola mno...mrzuta a oduta. Tak mi vytlacila papier a na otazku ci staci ist na urade do podatelne alebo? Odvrkla...JA NEVIEM NEMAM DETI. Tak som sa otocila a zazelala dobry den. Upasv az v piatok...a dostanem ano spatne aj tento mesiac. Preto som bola zmetena z tihto celeho, lebo som odovzdala kopec papierov pred mesiacom ns dochodkove bla bla a pani povedala ze toto je vsetko a uz sa adi neuvidime...dakujem dievcata.
Jajj prepacte za chyby...pisem z mobilu a ...

že by, zavolať tam?