icon

Ošetrovné počas rodičovskej dovolenky: Možnosti pre manžela?

Včera o 12:36

Dobry den, zaujima ma ci moze manzel na mna alebo na dieta ocr vziať na týždeň, ak som na rodičaku? Mam termíny vyšetrení tak dost dni po sebe a neostane mu uz vela paragrafu a očr sme nikdy neriešili.

anonym_bf3185
Včera o 12:51

Dovolenka, ak ma vycerpane P

anonym_7b11ab
Včera o 13:03

@anonym_autor OCR ako taku si zobrat moze, ale vtedy, ked si chora a doma a potrebujes starostlivost. Nie ked mas chodit po vysetreniach. Na to su paragrafy alebo dovolenka. Uz v marci ich ma vycerpane?

anonym_2b47f9
Včera o 13:09

OCR nesluzi na to aby si ty behala po lekaroch

esther100
Včera o 13:13

Tak pokiaľ mu ju lekár vystaví,tak môže

anonym_d12bcd
Včera o 13:50

Čo by nemohol, keď mu dr vystaví, kľudne.

autor
Včera o 14:44
@anonym_7b11ab

@anonym_autor OCR ako taku si zobrat moze, ale vtedy, ked si chora a doma a potrebujes starostlivost. Nie ked mas chodit po vysetreniach. Na to su paragrafy alebo dovolenka. Uz v marci ich ma vycerpane?

@anonym_7b11ab no ostane mu iba pár pretoze nie som zdravotné ok.

autor
Včera o 14:45
@anonym_2b47f9

OCR nesluzi na to aby si ty behala po lekaroch

@anonym_2b47f9 wow a načo? Mam dieta ťahať po doktoroch zo sebou?

autor
Včera o 14:45
@esther100

Tak pokiaľ mu ju lekár vystaví,tak môže

@esther100 dakujem za odpoved

autor
Včera o 14:46
@anonym_d12bcd

Čo by nemohol, keď mu dr vystaví, kľudne.

@anonym_d12bcd ďakujem za odpoved

anonym_245f91
Včera o 15:02

na to nesluzi OCR, to by si ty nemohla byt schopna sa o dieta starat
moze cerpat aj nad ramec 7 dni paragrafu na inu osobu ale nebude mu to preplatene
OCR by mu lekar nemal vystavit len z dovodu tvojho vysetrenia

anonym_d91c3a
Včera o 15:07

Môžete vyskúšať osloviť tvojho obvodného, resp ošetrujúceho lekára, aby vystavil očr do bodu C,že si ochorela a manžel sa stará o zdravé dieťa. Otázne je, či bude ochotný lekár vystaviť, keďže o dieťa sa mimo vyšetrení starať môžeš. Pediater nemá dôvod vystaviť očr, keďže dieťa je zdravé. Manžel by mal v týchto prípadoch čerpať dovolenku, prípadne paragraf ak bude chodiť s tebou

anonym_9dfd2f
Včera o 15:56

No a? Ja som brala maleho so sebou. Nadtastie kludne dieta. Dostal chrumky a hru iba na cesty a v ordinacii tu chvilu vydrzal. Ked muz nas zivil a rodina daleko, tak sme sa museli zariadit takto

anonym_7b11ab
Včera o 16:43
@anonym_autor

@anonym_7b11ab no ostane mu iba pár pretoze nie som zdravotné ok.

@anonym_autor a to zakazdym si musi brat cely den? Ved ak to vybavite za par hodin, tak sa moze vratit do prace a odrataju mu iba tie hodiny a usetri si paragrafy.