icon

Otcovská dovolenka

vierkainka
31. okt 2022

Ahojte,zk jr darum pôrodu dnešný,teda 31.10. bude manželovi platiť ta otcovska dovolenka?Vraj je to az od 1.11.platne....Prosim poraďte ak viete

zmrzlinka2021
31. okt 2022

@vierkainka na googli som to zistila do 15 sekúnd.

petamich
31. okt 2022

kedze o tie dva tyzdne dovolenky mozu poziadat do 6 tyzdnov od narodenia, tak si myslim, ze to stiha 🙂 a inak tiez som si to googlila

vierkainka
autor
31. okt 2022

@zmrzlinka2021 ja by som to tiež....ale som v takom šoku,ze dovidenia..o pol hodinu rodim.Vsetko sa to zomlelo veľmi rýchlo a táto stranka je moja obľúbená . Ďakujem za zistenie a komentár

lilinka88
31. okt 2022

@vierkainka keby o pol hodinu nečakane rodím, posledné o čo sa zaujímam,je otcovská dovolenka na fóre 🙈 držím palce,aby všetko prebehlo ok
Nárok vzniká najskôr od 1.11. max na 14 dní a vyčerpať sa môže do 6 týždňov bábätká, nie je dôležité,že sa dieťa narodí pred 1.11.

vierkainka
autor
31. okt 2022

@lilinka88 to bol môj postoj,ako si zachovať pokoj.Dajujem este raz za komentár🌼Mala je v poriadku,ja tiež.

lienka445
31. okt 2022

@lilinka88 tiež by som riešila iné veci ako pisat na modreho kona ohladom otcovskej dovolenky🤣skôr by som si to vygooglila ako pisat sem prispevok a čakať odpovede🙈teda toto by bolo asi posledne co by ma napadlo polhodinu pred porodom😀