Prečo meškajú peniaze z materskej a PN?
Ahojte
február som už bola pn a od marca som mala nástup na matersku , nič z toho mi však neposlali ani nevyčíslili keďže mi došiel papier zo soc. Poisťovne , že predlžujú lehotu. A posúdenie a to dokonca dva krat. No a naposledy je to že prerušujú konanie neviete čo to znamená ? Mám termín u pracovníčky ale tak ci náhodou niektorá nemáte skúsenosť …. Do kedy ste čakali na vyplatenie pripadne ci vám uznali v plnej výške …. Prešetrujú myslím si firmu v ktorej som pracovala
nenavysovala si si ''umelo'' matersku? jasne ze si overuju firmy, hlavne ked zenam zahadne zrazu 3 mesiace pred krasne stupne plat, a som rada ze konecne idu po takychto pripadoch.
ale kedze nepozname u teba podrobnosti, pockame si, co nam napises.
No evidentne je tam nejaky problem a nieco preveruju, v opacnom pripade to zvyknu do 60 dni stihnut.
Ako pisu damy nado mnou, moze to byt, ze preveruju, ci si stihla splnit podmienky, umelo navyseny zaklad, praca u rodinneho prislusnika, nove zamestnanie na 90 dni atd. - skus sa zamysliet, ci sa nieco take udialo pred nastupom na matersku.

@katka6313 nemenila si posledné 3 mesiace prácu (nový PP) kvôli vyššej materskej ?