Prečo mi neprišlo tehotenské za november?
Ahojte, stala sa mi taká divná vec tak chcem vedieť či s tým máte skúsenosť. (So Sociálnou poisťovňou to budem to riešiť po sviatkoch, teraz by som už aj tak nič nevyriešila.)
Za prvé - neprišlo mi tento mesiac tehotenské za november. Za druhé - dnes mi prišlo listom rozhodnutie z poisťovne, že mám nárok na tehotenské. Na tomto by ešte nebolo nič zvláštne, zvláštne je to, že v novembri mi už tehotenské prišlo, aj za celé to obdobie spätne. Takže neviem čo si mám o tom myslieť, prečo mi teraz tehotenské neprišlo a prečo mi to rozhodnutie prišlo až teraz, keď prvú platbu som už dostala. Snáď je to len nejaká divná chyba a pošlú v januári za 2 mesiace.
Len som chcela vedieť, či sa niekomu také tiež stalo.
Ahoj, autorka. Prosím ťa ako si vtedy s týmto problémom pochodila? Ja teraz riešim rovnakú situáciu. Momentálne som v 27tt. Prvé tehotenské mi prišlo 27.mája aj spätne. V júni mi neprišlo nič. Volala som na sociálku, kde mi pani s ktorou som rozprávala potvrdila, že tomu tiež nerozumie prečo mi tehotenské neprišlo a dala mi kontakt na inú pani. Tam sa ale bohužiaľ neviem od rána dovolať.... Ako si vtefy prosím ťa dopadla? Doplatili ti to potom?

Mne tiez uz prisli peniaze.fokonca 2x.aj za oktober aj za.november a rozhodnutie stale nemam