icon

Preplatenie PN v Ba

jankap55
24. jún 2018

Ahojte. Tie ktoré ste na PN a ste z Ba, už Vám prišli peniaze zo soc. poisťovne? Minulý mesiac mi prišli 21., a teraz stále nič. Obávam sa či v robote niekde nestratili moje papiere. Ďakujem za info

kathy93
24. jún 2018

@jankap55 treba zavolať na sociálku a opýtať sa

jankap55
autor
24. jún 2018

Veď zajtra tam chcem zavolať, ak zajtra peniažky nenabehnu. Len som chcela vedieť že či už posielali, alebo nie

doroteja
24. jún 2018

A ako dlho ste PN?

jankap55
autor
24. jún 2018

@doroteja 2 mesiace. Teraz by mi mala prísť druhá dávka PN.

ceklis
24. jún 2018

@jankap55 a papierik na peniažky od doktorky si si bola zobrať? Ten keď je dlhodobá PN je potrebné každý mesiac doručiť sociálnej poisťovni

jankap55
autor
24. jún 2018

@ceklis to áno. A zaniesla som ho do roboty, a oni ho posielali na centrálu na mzdové. Len sa obávam, či ho poslali včas alebo či ho niekde nestratili. Nič iné mi neostáva, len tam zajtra zavolať

doroteja
24. jún 2018

Ak ste PN dlhsie ako desat dni, tak sa ten papier dava rovno na socialku. Tak mi aspon povedala pani na socialke.

lucia4412
24. jún 2018

Ano, mne uz prisli tento tyzden. A ja papiere zasielam len do prace, nikam inam.

doroteja
24. jún 2018

Hm, tak potom neviem. Ja som vtedy radsej volala, ze kam stym 🙂 kazdopadne to mam takto ,,istejsie,, a nemusim sa spoliehat nato, ze to zamestavatel odovzda socialke. A peniaze uz mi tiez prisli. Ale dakde som citala, ze socialka ma dva vyplatne terminy, len uz neviem ake datumy tam boli.

ceklis
24. jún 2018

@jankap55 mohlo sa stať, že to nestihli doručiť včas na sociálku :( keď tak skúste zavolať. Peniažky Vám určite prídu, no až další mesiac. To teda ozaj nepoteší