Prídavky a finančná podpora na dvojčatá
Prosím vás okrem prídavku a rodičovského mám ešte na niečo na rok keď mám dvojičky?
Čo by si ešte chcela?
Čo by si ešte chcela?
@anonym_af9fc4 pane bože, ved sa pyta normálne... omg
@anonym_96f7c1 tak vies... Pod anonymom je kazda druha husta pri odpovediach 🙂
Ono to ale dosť blbo znie - na čo mám nárok? štát a pracujúci a dane platiaci sa jej majú starať o deti? snáď majú otca....
Ono to ale dosť blbo znie - na čo mám nárok? štát a pracujúci a dane platiaci sa jej majú starať o deti? snáď majú otca....
@anonym_332635 😂😂😂 prečo by sa mi mám mal starať štát o deti? Keby si bola na toľko skúsená a vedela že dvojičky znamená tie isté peniaze ako na jedno dieťa a popritom všetko dva krát bola by si ticho ale aby si aj ty raz na ultrazvuku nevidela dve alebo tri deti😂😅.. a celý život som poštovou robila platila dane a podobne nevidím dôvod prečo by mi štát niečo nemohol dať a pomôcť sú tu ľudia ktorý štátu nedali ani cent a berú samé príspevky a nik im nič nepovie
By štát skrachoval keby ma dávať všetkým matkám po umelom oplodneni.
@anonym_96f7c1 veď má pravdu. Čo by ešte chcela? Omg je skôr sa na to pýtať vôbec🙄
@anonym_332635 😂😂😂 prečo by sa mi mám mal starať štát o deti? Keby si bola na toľko skúsená a vedela že dvojičky znamená tie isté peniaze ako na jedno dieťa a popritom všetko dva krát bola by si ticho ale aby si aj ty raz na ultrazvuku nevidela dve alebo tri deti😂😅.. a celý život som poštovou robila platila dane a podobne nevidím dôvod prečo by mi štát niečo nemohol dať a pomôcť sú tu ľudia ktorý štátu nedali ani cent a berú samé príspevky a nik im nič nepovie
@anonym_autor rodičák máš o 25 percent vyšší ako matka s jedným dieťaťom, máš dlhšiu materskú dovolenku, a prídavky dostávaš na 2 deti. žiadne iné výhody nemáš. ja mám 2 x dvojičky.
By štát skrachoval keby ma dávať všetkým matkám po umelom oplodneni.
@anonym_2a302e mám 2 x dvojičky prirodzene, nie každý je po umelom ako ty.

Ani nie.