Prišli vám tento mesiac prídavky?
Prosím vás prišli vám prídavky ? Mne chodia 12-13. Dnes je 15. Ešte mi nic neprišlo. Majú výpadok ? Nikdy som sa nestretla s tým že takto meškajú. Diky
No už som volala. Neskoro natiekli pre stredoškolské deti takte až koncom mesiaca. Pekný deň.
Nie neprišli, pozerala som posledné mesiace a chodili 12 alebo 13. Jedno dieťa je síce VS, ale ďalšie ZŠ a MS.
@oriesocek vysokoškoláci im nabiehajú do systému neskôr a vyplácajú sa potom až v októbri. urýchlila som to tak,že som pani na UPSVaR poslala mailom potvrdenie o dennom štúdiu na VŠ,čo mi syn poslal..neprišli mi teraz ani na dcéru (16r), ktorá je na gymnáziu, ale ze budu vyplácať ešte v druhom termíne,tuším 23.10.
@stro pretože mám stredoskolacku, ktorá mala minulý rok 16 rok(skončila jej tým pádom povinná školská dochádza) a syn je na VŠ. Tak im to akoby neskor nabeeha do systému. Na syna by mi prišli až v novembri, ale poslala som pani na UPSVaR potvrdenie o dennom štúdiu na tento školský rok,tak som to urýchlila a vyplatia mi aj na neho ešte tento mesiac.
Mne neprišli, pozerala som. Tým, že mám jedného syna na vs, tak to asi stopli aj pre mladšie deti, kým nedoriesia
@stro áno,prišli mi 25.10. Ako som písala, na dcéru by mi prišli v tomto termíne automaticky a u syna som to urýchlila tým, že som pani na ÚPSVaR poslala potvrdenie o dennom štúdiu na VŠ,ktoré dostávali na fakulte. Inak by mi na syna prišli až v novembri,keďže im to neskôr nabieha do systému.

Prišli v piatok