Prišli vám už prídavky na deti?
Ahojte maminy prosím vás prišli vám už prídavky na dieťa? Chodí mi stále 13 teho no ešte nič neprišlo tak sa vás chcem opýtať či aj vám ešte neprišli. Diky 🙂
Až zajtra...uz 2689187 x tu bola vycapená tabuľka kedy 🙂
@klara1205 aha diky ani som si nevšimla nestíham čítať všetky diskusie 😄 a diky za info
tak ale dá sa to aj nájsť 🙂 ani by mi nenapadlo písať to sem. a toto tu vidím minimálne tak 5x do mesiaca. 😂
nie a nastastie nie som na ten den odkazana. mrzi ma ze tu zeny sa tesite na tych par susnov co posle stat. 👽
nie a nastastie nie som na ten den odkazana. mrzi ma ze tu zeny sa tesite na tych par susnov co posle stat. 👽
@balerina2025 to musí byt strašne každý mesiac čakať na pár eur ako na spasenie
Neboj sa prídu určite keď nie dnes tak do 15. na 100%.
@lenkasarka tak ono zase nesudme, nikto nevie v akej situácii je ten druhý. Ak keď tiež nechápem týmto príspevkom pretože prídavky prídu vždy každý mesiac 🤷🏼♀️
@lenkasarka tak ono zase nesudme, nikto nevie v akej situácii je ten druhý. Ak keď tiež nechápem týmto príspevkom pretože prídavky prídu vždy každý mesiac 🤷🏼♀️
@candii nesúdim,len píšem že to musí byt strašne.
@lenkasarka ved prave. :(
Ja tiez cakam 😀 Ale ked nie dnes tak tipujem ze zajtra. No ono to vie cloveka tak prekvapit potesit 😀
@lenkasarka
@balerina2025
Ja niesom ten prípad ze čakám na tie žobráky... 🤦♂️
Finančne sme našom dobre pýtam sa preto lebo som rušila účet a dala si vyplácať na druhý a ta pani mi to nestihla prehodiť tak mi volala ešte minulý týždeň ze nevie ci mi to príde ma ten nový účet lebo to nahodila neskoro a že ak neprídu tak jej mam zavolať a keď
sa im peniaze vrátia s5 tak mi prídu až na druhý mesiac. Kôli tomu sa pýtam

Až zajtra...uz 2689187 x tu bola vycapená tabuľka kedy 🙂