icon

Prišli vám už prídavky na deti?

13. máj 2025

Ahojte maminy prosím vás prišli vám už prídavky na dieťa? Chodí mi stále 13 teho no ešte nič neprišlo tak sa vás chcem opýtať či aj vám ešte neprišli. Diky 🙂

klara1205
13. máj 2025

Až zajtra...uz 2689187 x tu bola vycapená tabuľka kedy 🙂

autor
13. máj 2025
@klara1205

Až zajtra...uz 2689187 x tu bola vycapená tabuľka kedy 🙂

@klara1205 aha diky ani som si nevšimla nestíham čítať všetky diskusie 😄 a diky za info

slapina
13. máj 2025

tak ale dá sa to aj nájsť 🙂 ani by mi nenapadlo písať to sem. a toto tu vidím minimálne tak 5x do mesiaca. 😂

balerina2025
13. máj 2025

nie a nastastie nie som na ten den odkazana. mrzi ma ze tu zeny sa tesite na tych par susnov co posle stat. 👽

lenkasarka
13. máj 2025
@balerina2025

nie a nastastie nie som na ten den odkazana. mrzi ma ze tu zeny sa tesite na tych par susnov co posle stat. 👽

@balerina2025 to musí byt strašne každý mesiac čakať na pár eur ako na spasenie

candii
13. máj 2025

Neboj sa prídu určite keď nie dnes tak do 15. na 100%.

candii
13. máj 2025
@lenkasarka

@lenkasarka tak ono zase nesudme, nikto nevie v akej situácii je ten druhý. Ak keď tiež nechápem týmto príspevkom pretože prídavky prídu vždy každý mesiac 🤷🏼‍♀️

lenkasarka
13. máj 2025
@candii

@lenkasarka tak ono zase nesudme, nikto nevie v akej situácii je ten druhý. Ak keď tiež nechápem týmto príspevkom pretože prídavky prídu vždy každý mesiac 🤷🏼‍♀️

@candii nesúdim,len píšem že to musí byt strašne.

balerina2025
13. máj 2025
@lenkasarka

@lenkasarka ved prave. :(

ola101
13. máj 2025

Ja tiez cakam 😀 Ale ked nie dnes tak tipujem ze zajtra. No ono to vie cloveka tak prekvapit potesit 😀

baskica
13. máj 2025
@ola101

Ja tiez cakam 😀 Ale ked nie dnes tak tipujem ze zajtra. No ono to vie cloveka tak prekvapit potesit 😀

@ola101 pozrite si baby tabulku co je v tej pripnutej diskusii o rodicovskom vzdy podla nej chodi ☺️zajtra bude

autor
13. máj 2025
@balerina2025

@lenkasarka
@balerina2025
Ja niesom ten prípad ze čakám na tie žobráky... 🤦‍♂️
Finančne sme našom dobre pýtam sa preto lebo som rušila účet a dala si vyplácať na druhý a ta pani mi to nestihla prehodiť tak mi volala ešte minulý týždeň ze nevie ci mi to príde ma ten nový účet lebo to nahodila neskoro a že ak neprídu tak jej mam zavolať a keď
sa im peniaze vrátia s5 tak mi prídu až na druhý mesiac. Kôli tomu sa pýtam